Adevărul despre relația dintre Laura Cosoi și soțul ei. „A mers cu mine la sport și erau numai femei în sală” VIDEO

Badea Violeta 17.03.2023, 17:05

Laura Cosoi si Cosmin Curticăpean sunt împreună de 12 ani de zile, iar anul acesta împlinesc opt ani de când și-au unit destinele. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună, iar tabloul lor de familie este completat perfect de cele trei fetițe superbe pe care le au: Rita, Vera și Lara. De curând, frumoasa vedetă a vorbit despre familia ei și despre relația pe care o are cu partenerul de viață.

Laura Cosoi, dezvăluiri despre viața de familie

Frumoasa blondină este extrem de apreciată pentru frumusețea sa și pentru talentul actoricesc. De altfel, Laura Cosoi a devenit cunoscută pentru rolurile jucate în mai multe seriale românești. Vedeta nu se laudă, însă, numai cu o carieră de succes, ci și cu o familie foarte fericită.

Laura Cosoi e căsătorită cu afaceristul Cosmin Curticăpean, din anul 2015. În plus, blondina are și trei fetițe cu acesta. De curând, vedeta a spus cum i s-a schimbat viața de când a venit pe lume și al treilea copilaș, dar a făcut și câteva dezvăluiri legate de viața sa de cuplu.

„Mi se pare mai bună decât după doi. Mi se pare că schimbarea, cu adevărat, este de la unul la doi copii. Apoi, de la doi încolo mi se pare că toate lucrurile merg foarte smooth, adică nu sunt transformări foarte mari.

Am învățat să ne ascultăm, să ne înțelegem, să comunicăm. Eu spun că suntem într-un moment bun al relației noastre de cuplu.”, a declarat Laura Cosoi, potrivit Ego.ro.

Citește și Laura Cosoi, despre relația cu fostul iubit, Smiley. Motivul pentru care soţul vedetei nu e deloc gelos: „Ne mai întâlnim”. Interviu EXCLUSIV!

„Nu poate să își dorească ceva ce nu poate controla”

În cadrul aceluiași interviu, actrița a mărturisit că soțul ei, Cosmin Curticăpean, s-a obișnuit cu gândul că este înconjurat numai de fete atât în public, cât și acasă. Totuși, Laura Cosoi spune că afaceristul și-ar dori și un băiețel, însă nu cu orice preț.

„A mers cu mine la sport și erau numai femei în sală și a zis: “OK, nimic nou sub soare, asta e viața mea!”. S-a obișnuit. În general, Cosmin zice că nu poate să își dorească ceva ce nu poate controla. (n.r. atunci când vine vorba despre un băiețel).

Așa că spune întotdeauna că ce îi dă Dumnezeu, aia e. Însă, cred că da, el și-ar dori și un băiețel. Dar nu cu orice preț. Dacă dă Dumnezeu să vină un băiețel, probabil că s-ar bucura.”, a mai spus vedeta pentru aceeași sursă.

Citește și Cum se comporta, de fapt, Laura Cosoi cu Smiley. Adevărul a ieșit la iveală după mulți ani!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...