Adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. De ce nu s-au căsătorit cei doi, de fapt

Badea Violeta 04.01.2022, 11:04
Adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. De ce nu s-au căsătorit cei doi, de fapt

Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc o frumoasă poveste de iubire de aproape un deceniu și toți fanii așteaptă cu sufletul la gură momentul în care celebrul actor indian o va cere în căsătorie pe frumoasa româncă. Din păcate, aceștia se pare că vor mai avea de așteptat pentru că momentul acela nu va sosi prea curând. Iată de ce nu s-au căsătorit cei doi, de fapt!

De ce Iulia Vântur și Salman Khan nu vor să facă nunta

Sunt împreună de aproape 10 ani de zile și se se iubesc pe zi ce trece tot mai mult. Cu toate astea, Iulia Vântur și Salman Khan nu au făcut pasul cel mare până acum.

Lucrurile dintre cei doi merg atât de bine, încât fanii se întreabă de ce cunoscutul actor și frumoasa blondină nu se grăbesc să ajungă în fața altarului. Recent, Iulia Vântur a oferit răspunsul mult așteptat de admiratorii celor doi.

„Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai importat ca orice.

La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit.

Am întrebat-o pe mama: Își dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită? A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare.

Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el”, a declarat vedeta, citată de libertateapentrufemei.ro.

Salman Khan si Iulia Vantur
Salman Khan si Iulia Vantur

„Nu cred în căsătorie”

Nici Salman Khan nu crede în căsătorie. Recent, artistul a ținut să-și anunțe fanii că nu va ajunge în fața altarului, cel puțin, nu acum.

„Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da.”, a precizat actorul.

De curând, cineva a lansat anumite zvonuri la adresa lui Salman Khan. Persoana respectivă a spus că actorul ar duce o viață dublă și că ar avea soție și copii, pe care i-ar ține ascunși în Dubai. Așa cum era de așteptat, artistul a infirmat toate aceste zvonuri și a spus că nici nu se pune problema de așa ceva.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...