Adevărul despre „otrăvirea” lui Roman Abramovich. The Sun a aflat ce a pățit patronul lui Chelsea

Sorin Barbu 01.04.2022, 14:58
Adevărul despre „otrăvirea” lui Roman Abramovich. The Sun a aflat ce a pățit patronul lui Chelsea

Roman Abramovich este din nou în centrul atenției, după ce acum câteva zile s-a spus despre patronul lui Chelsea că a fost otrăvit la una dintre întâlnirile ruso-ucrainene. Jurnaliștii de la The Sun au analizat situația și au aflat ce s-a întâmplat cu adevărat cu omul de afaceri, unul dintre apropiații lui Vladimir Putin.

Adevărul despre „otrăvirea” lui Roman Abramovich

Numele Roman Abramovich este tot mai des auzit în ultimele zile. Oficialii ruși au confirmat că omul de afaceri este foarte implicat în discuțiile de pace dintre Rusia și Ucraina. Chiar Vladimir Putin ar fi fost de acord personal cu această acțiune, iar la întâlnirea de la Istanbul, omul de afaceri a fost fotografiat lângă președintele Turciei, Recep Erdogan, semn că sunt foarte apropiați.

Jurnaliștii din Anglia au scris în urmă cu puțin timp, că Roman Abramovich ar fi fost otrăvit la una dintre întâlnirile dintre delegațiile din Rusia și Ucraina. Iritațiile puternice la nivelul ochilor, pielea de pe mâni și de pe față exfoliată au dus cu gândul la Chloropicrină, un agent chimic folosit încă din timpul Primului Război Mondial.

Ziariștii de la The Sun sunt convinși că au aflat adevărul despre „otrăvirea” lui Abramovich, despre care s-a spus la un moment dat că ar fi avut probleme serioase și că ar fi fost internat. Se pare că patronul lui Chelsea ar fi ajuns la un spital privat din Ankara din alte motive: o butelie de gaze lacrimogene ar fi explodat în apropierea lui.

„Abramovich nu a fost otrăvit. A fost intoxicat cu gaze lacrimogene. Atât ziarul Habreturk, cât și postul de televiziune CCNTurk insistă că simptomele arsurilor de la nivelul pielii și al ochilor lui Abramovich provine de la o butelie de gaz care a explodat lângă el, în timp ce ieșea de la o întâlnire”, se arată în pasajul preluat de The Sun.

Publicația Haberturk spune că nu se știe dacă butelia a explodat accidental sau a fost încercare de a sabota discuțiile. Sunt însă și jurnaliști care susțin că totul face parte dintr-o campanie media menită să-i „spele” imaginea lui Abramovich.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe