Adevărul a ieșit la iveală! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu soprana din Iași

Redacția IMPACT 15.05.2020, 17:10
Adevărul a ieșit la iveală! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu soprana din Iași

Cazul sopranei de la Opera Națională din Iași continuă să se afle în atenția publică. În presa locală au apărut noi date despre circumstanțele în care s-a produs tragicul eveniment, care s-a soldat cu starea gravă în care artista încă se află.

Maria Macsim Nicoara, derularea evenimentelor din noaptea tragediei

Maria Macsim Nicoară, mezzosoprana de la Opera Națională din Iași a fost găsită într-o stare foarte gravă, în propria sa locuință, de oamenii legii. Artista are mai multe leziuni la cap, coloană și bazin și află încă în stare foarte gravă, la spital.

Sursa foto: Facebook/Maria Macsim Nicoară
Sursa foto: Facebook/Maria Macsim Nicoară

Soprana Maria Macsim Nicoară a fost dusă de urgență la spital după ce, la începutul acestei săptămâni a fost găsită fără suflare, în propria locuință, din localitatea Aroneanu, de lângă Iași. Criminaliștii din Iași au preluat cazul și au deschis dosar penal pentru tentativă de omor in rem.

Potrivit unor surse apropiate, în seara evenimentului femeia ar fi consumat alcool, împreună cu soțul său cu care se pare că nu se mai înțelegea, scrie Ziarul de Iași. Informațiile se bat, însă, cap în cap. Deși Constantin Nicoară, soțul sopranei spune că situația creată a fost generată de consumul de alcool, prietenii Mariei spun că, de fapt, aceasta nu consuma alcool în mod regulat.

Maria Macsim Nicoară și Constantin Nicoară, soțul sopranei. Foto: captură YouTube
Maria Macsim Nicoară și Constantin Nicoară, soțul sopranei. Foto: captură YouTube

„Maria este o persoană discretă, într-adevăr. Ţinea la imaginea ei şi implicit la cea a familiei. Muncea foarte mult, atât la universitate, cât şi la Operă. Când am văzut declaraţia lui Codrin cu alcoolul, m-am revoltat, pentru că nu este adevărat”, a declarat o sursă anonimă, potrivit publicației din Iași.

Totodată, alte surse precizează că Maria a participat la o masă în familie, cu ocazia aniversării tatălui său, prilej în care a consumat nu mai mult de două pahare cu vin. Alți apropiați susțin, de asemenea, că relația artistei cu soțui ei nu mai funcționa de ceva vreme, motiv pentru care oamenii și-au pus mai multe semne de întrebare. Rămâne însă la latitudinea polițiștilor să stabilească precis care au fost cauzele care au condus către tragicul eveniment.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI