Adevăratul motiv pentru care Simona Halep și-a dat afară antrenorii. Tenismena și-a făcut planul

Andra Daoud 06.02.2022, 14:38
Adevăratul motiv pentru care Simona Halep și-a dat afară antrenorii. Tenismena și-a făcut planul

Simona Halep a încheiat colaborarea cu cei doi antrenori cu care lucrase în ultima perioadă, Daniel Dobre și Adrian Marcu. La câteva zile după ce informația a apărut în presă, sportiva a dezvăluit care a fost motivul pentru care și-a dat afară antrenorii. Halep a vorbit și despre zvonul potrivit căruia ar fi negociat deja cu un antrenor din Polonia, dar și despre planurile de antrenament pentru perioada următoare.

Adevăratul motiv pentru care Simona Halep și-a dat afară antrenorii

Simona Halep a început anul cu o schimbare importantă. Proaspăt întoarsă de la Australian Open, sportiva în vârstă de 30 de ani a decis să încheie colaborarea cu Daniel Dobre și Adrian Marcu, cei care au antrenat-o în ultima perioadă. La câteva zile după ce și-a dat afară antrenorii, sportiva a confirmat decizia și a explicat de ce a ales să nu mai continue pregătirea alături de cei doi.

Confirm că m-am despărțit de domnul Marcu și de domnul Dobre, dar n-aș vrea să discut de ce am ales așa. Nu ne-am certat. Nimic de genul acesta. Suntem și rămânem în continuare prieteni. Așa am simțit eu că e mai bine pentru mine.”, a spus Simona Halep, pentru treizecizero.ro.

Sportiva a dezvăluit că încă nu a bătut palma cu un alt antrenor și că nici nu se grăbește să o facă. Vrea să se antreneze singură o perioadă, pentru a-și asuma responsabilitatea și pentru a se dezvolta pe cont propriu, după cum a declarat chiar ea. Cât despre informația apărută în presa din Polonia, potrivit căreia Simona ar fi negociat cu Piotr Sierzputowski, românca spune că nu este adevărat.

Nu am antrenor și nu caut în momentul acesta. E o perioadă în care vreau să-mi asum responsabilitatea și să mă dezvolt ca persoană. E fals cu antrenorul polonez, niciodată nu am vorbit cu el”, a mai spus Simona Halep pentru sursa citată.

Adevăratul motiv pentru care Simona Halep și-a dat afară antrenorii. Tenismena și-a făcut planul
Simona Halep alături de Daniel Dobre, unul dintre foștii ei antrenori

Simona Halep se pregătește pentru turneele de la Dubai și Doha

Simona Halep a început anul 2022 cu participarea la Australian Open, unul dintre cele mai importante turnee de Grand Slam. Parcursul româncei în competiție s-a încheiat în faza optimilor de finală, când a fost învinsă de franțuzoaica Alize Cornet (61 WTA) cu scor 6-4, 3-6, 6-4, după un meci care a durat mai bine de două ore și jumătate. În urma meciului, Simona Halep a ieșit și din top 20 WTA.

Pentru Simona Halep urmează o perioadă încărcată. Fără antrenor, tenismena din Constanța urmează să participe la turneul de la Dubai (14-19 februarie) și la cel de la Doha (20-26 februarie).

Urmăriți Impact.ro și pe