EXCLUSIV

Adevăratul motiv pentru care Iulia Albu și nașa ei, Mihaela Borcea, nu-și mai vorbesc. Apropiații lor fac dezvăluiri incredibile. EXCLUSIV

Carmen Andrei 09.08.2021, 17:01

Iulia Albu, jurat la ”Splash! Vedete la apă” (Antena 1), a reușit performanța de a-și altera relațiile chiar și cu celebrii ei nași, Mihaela și Cristi Borcea. S-au vehiculat tot felul de motive, ba că nu i-ar fi simpatizat din start sau că ”nașul” i-ar fi făcut niscaiva complimente, total nepotrivite. Iată însă că mărul discordiei pare a fi cu totul altul, de natură profesională:

”Iulia a așteptat în zadar să devină imaginea salonului de înfrumusețare al soților Borcea, din zona Dorobanți. Nu se știe din ce motive nu a fost aleasă”, ne-au povestit, în exclusivitate pentru impact.ro, apropiații familiei Borcea.

”Nu am avut o relație cu Cristi Borcea!”

Iulia Albu a dezvăluit că relațiile dintre ea și nașii de cununie, dar și ai fetiței, Mikaela, s-au răcit în timp: ”Prefer să nu vorbesc despre acest subiect. Evident că au existat nişte lucruri care m-au făcut pe mine să mă distanțez de ei”, a declarat ea, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV.

Iulia Albu a adus în discuție și zvonurile legate de nașul Cristi Borcea: ”Într-adevăr, a existat ceva acolo, dar nu vreau să intru în detalii, pentru că nu îmi place. Au fost nişte lucruri care în mod cert s-au întâmplat. Mie îmi place alt tip de bărbați, culți, eleganți.

Eu cred că ţine de verticalitatea fiecăruia să întrerupă anumite legături atunci când lucrurile depășesc o anumită graniţă. Au existat nişte lucruri care m-au îndepărtat foarte mult de ei, și de el, și de Mihaela. Oricum, e bine că și-au dorit altele”.

Apoi, după ce s-au încins spiritele, Iulia a postat pe conturile sociale un mesaj în care a dorit să clarifice lucrurile: ”Nu am avut o relație cu Cristi Borcea. Motivul pentru care m-am distanțat de el și Mihaela nu l-am făcut niciodată public. Motivul pentru care vorbesc cu Valentina Pelinel și îmi place această nouă familie, iarăși, nu îl voi expune aici. Dar da, îmi place această familie. Și, în sfârșit, au liniștea pe care o merită”.

Adevaratul motiv pentru care Iulia Albu si nasa ei - Mihaela Borcea nu-si mai vorbesc
Iulia Albu, alaturi de nasii Borcea, la botezul fiicei sale

Iulia spera să devină imaginea salonului de înfrumusețare al soților Borcea?

Reporterii impact.ro au aflat, în exclusivitate, adevăratul motiv al supărării Iuliei Albu pe celebrii ei părinți spirituali, Mihaela și Cristi Borcea. ”Iulia Albu și Mihaela Borcea s-au avut bine, o vreme, se întâlneau ca fetele, chiar și la cafea, au pregătit împreună botezul Mikaelei”, ne-au povestit, în exclusivitate, apropiații familiei Borcea.

”Iulia a sperat până în ultima clipă că va deveni imaginea salonului de înfrumusețare al soților Borcea, din zona Dorobanți, mai ales că are un chip superb, bun de reclamă, dar nu i s-a propus acest contract, nu se știe din ce motive.

În acea perioadă, Iulia era la început de drum, în lumea mondenă, voia să devină cunoscută, i-ar fi prins tare bine acea colaborare, ar fi ajutat-o enorm. Mihaela și Iulia nu-și mai vorbesc cam de atunci, de aproape zece ani”, au adăugat aceștia.

Iulia Albu, jurat la ”Splash! Vedete la apă”: ”Vara asta facem valuri la Antena 1!”

Iulia Albu s-a transferat, de la Pro TV, la Antena 1, unde pregătește o emisiune de modă, dar va fi și jurat la concursul ”Splash! Vedete la apă”, alături de Nea Marin și de Jean de la Craiova.

”Sunt onorată să fac parte din acest proiect şi, totodată, să îmi fac “botezul” oficial în cadrul Antena 1. Sunt destul de sigură că nu trebuie să punctez costumele de baie, dar nu pot să promit că mă voi abţine 100%!

Mă voi asigura că voi fi cât mai obiectivă şi că voi puncta cât mai echidistant evoluţiile, asta vă pot promite! Atitudinea va conta şi ea mult în nota finală! Vara asta facem valuri la Antena 1! Fiţi cu ochii pe noi!”, a declarat Iulia Albu, cu entuziasm.