EXCLUSIV

Adevăratul motiv pentru care fiul lui Liviu Dragnea nu-și permite să divorțeze de soția infidelă. Secretul bine păzit al familiei

Alexandra Andrei, Ioana Bucur 28.08.2022, 12:21
Adevăratul motiv pentru care fiul lui Liviu Dragnea nu-și permite să divorțeze de soția infidelă. Secretul bine păzit al familiei

Sunt sau nu separați legal? Jurnaliștii redacției Impact.ro au aflat, în exclusivitate, care este adevăratul motiv pentru care fiul lui Liviu Dragnea nu-și permite să divorțeze de soția infidelă. Este vorba despre un secret foarte bine păzit al familiei fostului lider PSD. Gina Tătulescu a vorbit despre despărțire, susținând că ea și Valentin nu mai formează un cuplu din primăvara acestui an, însă s-a ferit de cuvântul „divorț”.

De ce nu își permite fiul lui Liviu Dragnea să divorțeze

Apariția în spațiul public a fotografiilor în care Gina Tătulescu era surprinsă în compania unui alt bărbat, la doar patru ani de la nunta cu fiul fostului lider PSD, a stârnit o adevărată furtună în jurul familiei lui Liviu Dragnea, dând naștere zvonurilor legate de infidelitate.

Noul partener al Ginei ar fi un om de afaceri din Moldova, proprietarul unei cafenele în Capitală.

Tânăra a încercat să clarifice situația, după ce a fost acuzată că își înșală soțul. Întrebată de jurnaliști dacă mai este sau nu căsătorită cu Valentin Dragnea, ea a dezvăluit că nu mai formează un cuplu, însă a evitat cuvântul „divorț”.

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de jurnaliștii redacției Impact.ro, tânăra are un motiv întemeiat să se ferească de acest cuvânt.

Valentin Dragnea și Gina Tătulescu nu sunt divorțati. În acte, cei doi sunt încă soț și soție, nu pentru că nu ar fi pregătiți să renunțe la mariaj, ci din pricina unor complicații financiare.

Adevăratul motiv pentru care fiul lui Liviu Dragnea nu-și permite să divorțeze de soția infidelă. Secretul bine păzit al familiei

Ce s-a întâmplat în 2021

Sursele noastre spun că aceștia nu pot divorța pentru că, în anul 2021, au contractat două împrumuturi de la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), sub formă de factoring, în valoare de nici mai mult nici mai puțin de 2,8 milioane de euro.

Fiul lui Liviu Dragnea ar fi girat împrumutul nu doar cu bunurile sale personale, ci și cu ale soției sale. Din cauza problemelor financiare prin care trec firmele lui Valentin Dragnea, un partaj între cei doi soți ar putea aduce falimentul companiilor deținute de Dragnea Jr în Teleorman.

Factoringul este, de fapt, un pachet de servicii prin care se pot ceda facturile (creanțele) din sold cu termene de încasare de cel mult 120 de zile unui „Factor”, intrând astfel aproape imediat în posesia banilor – de cele mai multe ori, acest lucru se întâmplă chiar în aceeași zi – în schimbul unui cost redus de finanțare.

„Factorul” este, de cel mai multe ori, o bancă sau o instituţie financiară specializată în încasarea de facturi.

Gina și Valentin Dragnea s-au căsătorit în anul 2018, nunta fiind un eveniment grandios. Organizatorul a fost nimeni altul decât Liviu Dragnea

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...