Adevăratul motiv pentru care fiica lui Cornel Palade a plecat din România. „Am fost abuzată”

Ioana Bucur 24.05.2022, 09:34

Suferința dusă atâția ani în tăcere a ajuns la final pentru fiica lui Cornel Palade. Ada, pe care publicul din România a putut să o decopere sau să o cunoască mai bine odată cu participarea la show-ul „Te cunosc de undeva”, unde a făcut echipă cu celebrul său tată, a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ales să plece din România și greutățile pe care le-a avut de înfruntat și în țara adoptivă.

„S-ar putea ca mulți să mă urască pentru ceea ce spun”

Talentată, purtând un nume ce sigur ar fi putut să îi deschidă multe uși, Ada, fiica lui Cornel Palade, a ales să lase în urmă țara în care s-a născut și s-a mutat, acum câțiva ani, în Anglia. Nu a fost o decizie luată fără emoții, iar primele luni trăite peste hotare nu au fost lipsite de dezamăgiri și momente dificile.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Ada Palade a povestit că imediat după ce a ajuns în Marea Britanie a avut încredere în mai multe persoane pe care le credea prieteni, lăsând să se înțeleagă că ar fi vorba despre conaționali. După jumătate de an, a fost dată afară din casă, fără să primească prea multe explicații.

„S-ar putea ca mulți să mă urască pentru ceea ce spun și să mă judece pentru ceea ce sunt, dar am ajuns în punctul în care nu îmi mai pasă ce spun alții.

Am plecat din România în urmă cu aproape trei ani, mi-am părăsit familia pentru visul meu, gândindu-mă că voi avea prieteni adevărați, care să mă susțină. Credeam că acești oameni cred în mine, mă iubesc, dar se pare că cel mai important lucru era chiria pentru ei…

Șase luni după ce m-am întors la Londra, am fost dată afară pe stradă. Apoi am rugat o altă persoană (să mă ajute n.r) și din nou m-am înșelat, am fost dată afară din nou pe străzi fără niciun motiv întemeiat”, și-a început Ada Palade povestea.

Adevăratul motiv pentru care fiica lui Cornel Palade a plecat din România. „Am fost abuzată”

De ce a plecat fiica lui Cornel Palade din România

Fiica lui Cornel Palade a dezvăluit și motivul plecării sale din România. Strigându-și revolta împotriva unei țări ce, susține ea, nu i-a oferit nimic în afară de umilință, a spus că a plecat „din cauza mentalității, misoginiei”, pentru că nu a putut să își vadă tatăl „disprețuit de oameni cărora le lipsește respectul și moralitatea”.

Ada a mărturisit că a fost victima abuzurilor, că a fost agresată în plină stradă și nimeni nu a făcut nimic să o ajute, nici măcar oamenii legii.

„Mi-am părăsit familia și țara natală din cauza mentalității, a misoginiei și sexismului și a faptului că nu pot lucra într-un mediu în care prostia și prostituția sunt ridicate în slăvi.

Am plecat pentru că l-am văzut pe tatăl meu fiind disprețuit de oameni cărora le lipsește respectul și moralitatea. Am plecat pentru că am fost supusă abuzului și abuzului sexual în țara mea.

Am muncit pe rupte încă din copilărie pentru ca țara mea să mă trateze ca pe un gunoi atunci când mi s-au întâmplat acele lucruri rele. (..)

Am fost agresată în mijlocul străzii de un șofer nenorocit de autobuz și nimeni nu a făcut nimic, poliția e cumpărată de Guvern.

Mă bucur atât de mult că sunt departe de acel Tărâm al Nimănui. România nu m-a tratat niciodată ca pe copilul ei. Am atât de multe lucruri de spus. M-am săturat să îmi țin gura închisă în legătură cu stilul de viață degradant și corupția care e în România”, a mai spus fiica lui Cornel Palade, în mesajul său.

Urmăriți Impact.ro și pe