Adevăratul motiv pentru care Elena Cârstea și Silvia Dumitrescu s-au certat. Ce spun apropiații

Madlen Moraru 31.05.2020, 16:21
Adevăratul motiv pentru care Elena Cârstea și Silvia Dumitrescu s-au certat. Ce spun apropiații

Elena Cârstea și Silvia Dumitrescu sunt certate la cuțite, deși înainte erau cele mai bune prietene. Adevărul motiv care a dus la o astfel de ruptură e total neașteptat. Artistele nici nu își vorbesc în prezent, fiind vorba de un scandal ce datează de foarte mulți ani.

Adevăratul motiv pentru care Elena Cârstea și Silvia Dumitrescu s-au certat

În trecut, legătura dintre cele două cântărețe, ce fac parte din generația de aur a muzicii ușoare românești, era una foarte puternică. Totuși, au trecut aproximativ 10 ani de când ele s-au certat foarte tare. Niciuna dintre artiste nu pare pregătită să îngroape securea războiului și astfel că ele au decis pur și simplu să întrerupă orice formă de comunicare.

Între Elena Cârstea și Silvia Dumitrescu a existat o prietenie veche de 20 de ani. Totul s-a terminat la începutul anilor 2010,  când și-au aruncat cuvinte foarte grele în public. Relația celor două femeie celebre nu a mai fost vreodată la fel de atunci. Scandalul pare să fi pornit de la câteva declarații ale Elenei Cârstea, care susținea că suferă de un anevrism și doar o operație la nivel de creier ar putea să o salveze. De asemenea, prietena ei de-o viață i-a sărit rapid în ajutor și a contribuit cu găsirea unor donatori pentru suma necesară de bani.

Adevăratul motiv pentru care Elena Cârstea și Silvia Dumitrescu s-au certat. Ce spun apropiații
Motivul din spatele scandalului ce le are ca protagoniste pe Silvia Dumitrescu și Elena Cârstea este unul nebănuit

Unul dintre cei care a decis să o ajute pe Elena Cârstea cu o sumă mare de bani a fost și Gigi Becali. După ce s-a operat și se afla în perioada de recuperare, artista ar fi spus câteva cuvinte urâte despre Silvia Dumitrescu. Aceasta a ajutat-o foarte mult financiar, dar a simțit că nu a primit nici măcar o mulțumire din partea brunetei.

“Nu m-am așteptat niciodată la așa ceva. Eu am ajutat-o foarte mult și ea și-a bătut joc, nici măcar un mulțumesc nu a spus după câte am făcut pentru ea. Este o nesimțită nerecunoscătoare, i s-au urcat fițele la cap și nu vreau să mai am de-a face cu ea”, declara Silvia Dumitrescu cu mai bine de zece ani în urmă.

Dacă pe atunci scandalul a fost aplanat datorită Mădălinei Manole, care a intervenit între ele și le-a determinat să se împace, în anul 2014 ele au ajuns iarăși să se certe. Motivul a fost prestația Silviei Dumitrescu din cadrul competiției Eurovision. Momentul ei artistic a fost aspru criticat de către Elena Cârstea.

Ce spun apropiații lor

“Nu își mai vorbesc, nu vor să mai audă una de cealaltă. Silvia este foarte supărată și dezamăgită, nu a înțeles nici până acum de ce prietena ei bună a umilit-o și s-a dezis așa de ea. Au împărțit atâția ani scena, camerele de hotel pe unde erau cazate, chiar și o pâine. Erau ca surorile. Acum evită să mai vorbească despre Elena, dacă se află la o masă unde se vorbește de fosta ei prietenă, se ridică și își face de trabă până la toaletă, ori vorbește la telefon. Și acum este foarte rănită”, au mărturisit surse apropiate artistelor pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe