Adevăratul motiv pentru care Dan Negru nu mai prezintă Revelionul în 2023. Primele declarații: „Renunț și eu”. EXCLUSIV

Simona Ecovoiu, Anca Manolica 30.11.2022, 10:56
Adevăratul motiv pentru care Dan Negru nu mai prezintă Revelionul în 2023. Primele declarații: „Renunț și eu”. EXCLUSIV

Pentru prima dată în ultimul sfert de secol, îndrăgitul prezentator TV nu va mai avea program de Revelion pe micile ecrane. Vreme de 22 de ani, la rând, a făcut spectacol pe „sticlă” la trecerea dintre ani, fiind supranumit Regele audiențelor, dar iată că 2022 a adus multe schimbări în viața și cariera sa. În exclusivitate pentru Impact.ro, Dan Negru a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu mai prezintă Revelionul în 2023.

Primul revelion fără Dan Negru la televizor

Cei care an de an „făceau” revelionul cu Dan Negru vor trebui să se reprofileze în acest an. Pentru că, după 22 de ani în care a făcut show pe „sticlă” la trecerea dintre ani, îndrăgitul prezentator va lua o pauză. Unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din ultimele decenii, vedeta Kanal D nu va mai fi gazda Revelionului 2022-2023.

Istoria petrecerii din noaptea dintre ani cu Dan Negru a început în 2000, la postul public TVR 1, acolo unde a fost gazdă două ediții la rând. Ulterior, vedeta s-a mutat la Antena 1, acolo unde a scris istorie cu emisiunile sale de neuitat. Acestea i-au adus, de altfel, și titlul de Regele Audiențelor.

Cu toate acestea, anul 2022 a adus multe schimbări în viața îndrăgitului prezentator TV. Iar cea mai importantă dintre ele a fost plecarea din trustul Intact, acolo unde a lucrat peste 20 de ani. Dan Negru transferat postul Kanal D, acolo unde prezintă o nouă emisiune de succes.

Adevăratul motiv pentru care a renunțat

În anul pandemic, la trecerea dintre ani, Revelionul Starurilor cu Dan Negru a atins performanţe de audienţă de top la nivel european. Numai programul dintre ani al BBC 1 – New Year Live a avut atunci o audienţă mai mare decât Revelionul de la Antena 1: 6,1 milioane la BBC, față de 2,5 milioane la Dan Negru.

Adevăratul motiv pentru care Dan Negru nu mai prezintă Revelionul în 2023
Adevăratul motiv pentru care Dan Negru nu mai prezintă Revelionul în 2023

Dar iată că, după 21 de ani în care a fost lider absolut de Revelion datorită programului pe care îl prezenta în noaptea dintre ani, în cadrul ultimei ediții fost depășit în audiențe de Pro TV. Peste două milioane de persoane au urmărit programul trustului din Pache Protopopescu în fiecare minut, în timp ce emisiunea de la Antena 1 a fost privită de 1,9 milioane de români.

Acest lucru a coincis și cu plecarea, peste doar câteva luni, a prezentatorului TV de la Antena 1. Acum, cu doar o lună înainte de Revelionul 2023, Dan Negru dezvăluie că nu va prezenta nicio emisiune la trecerea dintre ani.

„Din secolul ăsta, aproape un sfert noi am petrecut împreună revelioane. Anul ăsta e doar o pauză între două aplauze. Acum doi ani, în vârful pandemiei, am bătut împreună un record European și Revelionul nostru a fost al doilea după BBC în Europa.

Voi fi și eu printre miile de români care anul ăsta aleg familia, prietenii. Renunț și eu la ecrane, TV, tablete, telefoane”, a mărturisit Dan Negru, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Citește și: Ce se întâmplă cu celebra emisiune de Revelion după demisia lui Dan Negru. Schimbarea pregătită de Antena 1

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...