Adevăratul motiv pentru care Anna Lesko s-a despărțit de bărbatul cu care are un copil. ”Eu sunt o femeie care trăiește, el n-a fost pregătit”

Cristian Cojocaru 07.03.2021, 11:58
Adevăratul motiv pentru care Anna Lesko s-a despărțit de bărbatul cu care are un copil. ”Eu sunt o femeie care trăiește, el n-a fost pregătit”

Artista Anna Lesko, a fost invitată la emisiunea ”La Cină” unde a mărturisit adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de tatăl copilului ei. Cântăreața își crește singură fiul de 7 ani și încearcă să îi ofere o educație cât mai strictă pentru a fi pregătit în fața societății.

De ce s-a despărțit Anna Lesko de tatăl copilului ei

Anna Lesko și DJ Vinnie, tatăl copilului eu , s-au despărțit în anul 2019, după 8 ani de relație. Dacă la acea vreme erau doar zvonuri, mai târziu, fostul partener a confirmat aceste zvonuri fără a oferi mai multe detalii. Tot atunci, se vehicula ideea că separarea ar fi intervenit în urma infidelității artistei. Anna Lesko a povestit adevăratul motiv al separării de DJ Vinnie, în cadrul Digi254.

“Nu mai privim în aceeaşi direcţie. Mergem aşa frumos, dar nu-mi mai place. Eu sunt o femeie care trăieşte. Nu zic că Adrian nu, dar nu a fost el pregătit pentru chestia asta. El nu a avut nimic de reproşat, nici eu nu am ce să-i reproşez, dar problema am semnalat-o eu, eu am simţit-o. Şi eu nu vreau să treacă nicio zi pe lângă mine aşa… pur şi simplu, să treacă.

Eu vreau să simt, eu vreau să trăiesc, îmi place mult emoţia, îmi place să fiu efervescentă, îmi place să dau enorm din partea mea, nu să fiu cumva la jumătate de măsură. (…) Ne-am apropiat foarte tare, am împărţit scena împreună, drumurile le făceam împreună, casa împreună, problemele împreună, totul împreună. El DJ, eu cântăreaţa. Nu merge, se macină foarte mult, se uzează enorm. Ne-am înţeles foarte bine, am avut o poveste de dragoste foarte frumoasă, dar s-a dus” – a spus Anna Lesko la Digi 24.

Anna Lesko și DJ Vinnie au fost împreună timp de 8 ani
Anna Lesko și DJ Vinnie au fost împreună timp de 8 ani

”Când l-am întâlnit, am simțit că el”

În acea vreme, artista era văzută tot mai des neînsoțită la majoritatea evenimentelor. Acest lucru i-a făcut pe curioși să devină suspicioși cu privire la legătura dintre cei doi artiști. Deși nu s-a pus imediat eticheta unei despărțiri, Adrian este cel care a confirmat zvonurile despărțirii. La vremea când s-au cunoscut, Anna Lesko mărturisea că între ea și DJ Vinnie, a fost dragoste la prima vedere. Solista a afirmat că a știut de la bun început că el este cel cu care își dorește o familie.

„L-am privit pe Adrian când l-am întâlnit prima oară… știu că sună telenovelistic, dar așa este. Când l-am întâlnit, am simțit că el, în primul rând, nu că el este alesul meu, astea sunt basme, că este este jumătatea ta, nu cred în astea. Ca să fie jumătatea ta lucrezi mult de tot la aspectul ăsta. Când l-am văzut pe Adrian, am știut că el va fi tatăl copilului meu. Asta e ceva ce nu pot să îmi explic neapărat,” declara Anna Lesko, în emisiunea ”Refresh by Oana Turcu”.

Cei doi au ținut secretă relația lor, inclusiv sarcina pe care au ascuns-o timp de 7 luni. Motivul pentru care cei doi artiști au luat aceste decizii a fost pentru a evita întrebările care ar fi putut provoca stres pe perioada sarcinii.

Urmăriți Impact.ro și pe