Adevăratul motiv pentru care Anca Țurcașiu a divorțat. Bănuiala groaznică la adresa soțului

Redacția IMPACT 21.07.2020, 16:06

Anca Țurcașiu și soțul ei, Cristian Georgescu, au luat o decizie finală în ceea ce privește relația lor de iubire. Anunțul despre divorț a fost făcut public chiar de către artistă, iar recent au apărut și motivele pentru care s-a ajuns la acest lucru.

Adevăratul motiv pentru care Anca Țurcașiu a divorțat

Artista a făcut recent un anunț prin care spune că relația dintre ea și medicul stomatolog, Cristian Georgescu, s-a terminat și nu mai există cale de întoarcere. Pentru cei care îi cunosc, vestea nu a fost tocmai o surpriză, deoarece se așteptau la o asemenea decizie din cauza neînțelegerilor pe care le-au avut. Principalul motiv pentru care s-a ajuns la o astfel de decizie, ar fi fost că soțul Ancăi trecea foarte rar pe acasă, iar de astfel, actrița l-a bănuit și de infidelitate. După o relație de mai bine de 22 ani, cei doi s-au îndepărtat enorm de mult și au ajuns să își ia rămas bun.

„Anca a suferit mult pentru că nu a putut niciodată să accepte divorțul. Nici acum și nici în trecut. Ea a fost mereu cea împăciuitorare, cea care a închis ochii și s-a prefăcut că nu vede. Însă, totul are o limită. Anul acesta a fost unul extrem de dură pentru ambii soți, izolarea i-a îndepărtat și mai mult. Desigur, au încercat să păstreze aparențele, sperând că mai poate fi salvat ceva. Domnul doctor s-a înstrăinat de soție mult, a început să petreacă din ce în ce mai puțin timp acasă.

Ba era ocupat la cabinet, ba se pregătea pentru competițiile sportive la care participă. Iar atunci când era acasă, el și Anca se certau mereu. Ea îi reproșa că nu îi mai acordă suficiență atenție, că este extrem de distant. La un moment dat, chiar s-a gândit că soțul are pe altcineva, însă nu a vrut să se intereseze dacă este adevărat sau nu”, au declarat apropiați ai cuplului.

Adevăratul motiv pentru care Anca Țurcașiu a divorțat. Bănuiala groaznică la adresa soțului
Adevăratul motiv pentru care Anca Țurcașiu a divorțat. Bănuiala groaznică la adresa soțului

Anca Țurcașiu, anunțul despre divorț

Anca Țurcașiu a decis să facă public anunțul despre divorțul de Cristian Georgescu. Așadar, pe rețelele de socializare, artista a posta un mesaj sfâșietor, în care povestește cum s-a terminat totul. Amintim că cei doi mai erau la un pas de divorț și în anul 2010, atunci când au decis să ia o pauză de câteva luni, dar din fericire, la acel moment, s-au împăcat și au decis să mai dea o șansă relației lor.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine!

Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut”, a spus Anca Țurcașiu.

Urmăriți Impact.ro și pe