Adevăratul motiv pentru care a divorțat Dana Săvuică. Cine pe cine a înșelat

Iancu Andreea 28.09.2021, 09:41
Adevăratul motiv pentru care a divorțat Dana Săvuică. Cine pe cine a înșelat

În urmă cu cinci ani, Dana Săvuică, o femeie admirată de mulți pentru personalitatea deschisă și directă, a încheiat povestea de dragoste și mariajul de 25 de ani cu soțul său printr-un divorț. Deși nimeni nu s-ar fi așteptat ca infidelitatea să fie motivul pentru care a divorțat Dana Săvuică, se pare că relația a ajuns la final din cauză că unul dintre parteneri a înșelat. Vedeta a decis să vorbească cu sinceritate despre această perioadă din viața ei și despre fostul său soț, alături de care are și un copil.

Motivul pentru care Dana Săvuică a divorțat. Vedete a dezvăluit cine a călcat strâmb, de fapt

Dana Săvuică este o vedetă, fost fotomodel, care s-a remarcat de-a lungul timpului nu doar prin frumusețea fizică ci și datorită personalității deschise și spiritului mereu tânăr. Astăzi, la 51 de ani, aceasta a decis să vorbească despre un subiect delicat din viața sa, despre care a evitat să ofere detalii în trecut. În urmă cu cinci ani, în 2016, Dana Săvuică și Răzvan Stanciu, fostul său soț, luau decizia să se separe, însă motivul pentru care vedeta a divorțat de partenerul său a fost aflat abia de curând. Se pare că infidelitatea unuia dintre ei a fost de vină.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, în urmă cu mai multe luni, la rubrica sosurilor iuți, prezentatorul i-a adresat o întrebare delicată fostului fotomodel, în încercarea de a afla adevărul. Dana Săvuică a recunoscut astfel că gelozia și problemele cu banii au erodat relația sa cu fostul său partener, însă și episoadele de infidelitate, de care vedeta îl acuză pe cel alături de care are și un copil. Totuși, în ciuda dificultăților și divorțului, Dana și Răzvan ar avea o relația civilizată, de prietenie, în continuare.

Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta, a declarat Dana Săvuică la Pro TV.

Adevăratul motiv pentru care Dana Săvuică a divorțat
Dana Săvuică și Răzvan Stanciu, fostul său soț

Cine sunt bărbații celebri care au curat-o pe vedetă de-a lungul anilor

Dincolo de faptul că Dana Săvuică se mândrește cu frumoasa vârstă de 51 de ani, din buletin, fostul fotomodel poate fi considerată o femeie superbă. Aceasta nu doar că afișează un trup admirabil la această vârstă, dar are și un spirit extrem de tânăr. Dana este o prezență jovială, mereu cu zâmbetul pe buze și cu o experiență interesantă de povestit. Iar acest fapt i-a atras de-a lungul timpului și numeroși admiratori din rândul celebrităților masculine. În cadrul aceleiași rubrici TV, Dana Săvuică a recunoscut cine au fost cei care i-au făcut avansuri de-a lungul anilor.

Adrian Enache, Giovani Becali și Cătălin Botezatu mi-au făcut avansuri, a dezvăluit vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...