Adelina Pestrițu se îmbogățește pe zi ce trece, dar soțul ei este executat silit de un fost fotbalist. Suma pe care trebuie să o plătească bărbatul

Nicu Stan 17.05.2021, 10:11
Adelina Pestrițu se îmbogățește pe zi ce trece, dar soțul ei este executat silit de un fost fotbalist. Suma pe care trebuie să o plătească bărbatul

Adelina Pestrițu se îmbogățește pe zi ce trece, dar soțul ei este executat silit de un fost fotbalist. Suma pe care trebuie să o plătească Virgil Șteblea este una importantă.

Virgil Șteblea, soțul Adelinei Pestrițu, executat silit de un fotbalist. Despre câți bani este vorba

Adelina Pestrițu prosperă financiar cu fiecare zi ce trece, însă soțul ei are niște probleme. Acesta este executat silit de un fost fotbalist.

Soțul Adelinei Pestrițu a fost executat silit de Flavius Pogăcean, fost fotbalist la Astra Ploiești, FC Sibiu și FC Național, în prezent investitor în afaceri imobiliare. Fostul partener al ex-asistentei lui Mihai Morar la emisiunea “Răi da’ buni” este, acum, bun de plată.

Virgil Steblea, executat silit de un fotbalist
Virgil Steblea, executat silit de un fotbalist

Virgil Șteblea, neliniștit

Soțul Adelinei Pestrițu nu are liniște în această perioadă. A primit, de curând, din partea Judecătoriei Buftea, o lovitură pe care a încercat să o evite. Chiar dacă vrea să pară un om de afaceri de succes, soțul Adelinei Pestrițu a ajuns să fie executat silit.

Cel care îl lasă fără bani este Flavius Pogăcean, fost fotbalist în primă ligă a României, devenit între timp, investitor în imobiliare. Acum, deține câteva apartamente și două clădiri. Faptul că l-a întâlnit pe actualul soț al Adelinei Pestrițu pare că nu i-ar fi picat chiar bine. Astfel, pentru a-și recupera o sumă importantă de bani, l-a acționat pe acesta în instanță.

Câți bani sunt în joc

Soțul Adelinei Pestrițu îi datorează lui Flavius Pogăcean, din anul 2017, suma de 7.995 lei cu titlu de despăgubiri, la care se adaugă dobânda legală de la data introducerii cererii de chemare în judecată, 24.03.2016, si pâna la plata efectivă a debitului datorat.

La acestea se adaugă cheltuieli de judecată în valoare totală de 3.305 lei, 505 lei reprezentând taxa judiciară de timbru, 400 lei onorariu curator plus 2.400 lei onorariu de avocat.

Decizia instanței

Cum timpul a trecut iar soțul Adelinei Pestrițu nu a respectat decizia magistraților, Flavius Pogăcean a cerut în instanță executarea silită a celui care îi datorează bani. Și a și a obținut-o.

“Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu reprezentat de Sentinţa Civilă nr. 3712/12.06.2017 pronunțată de Judecătoria Buftea în dosarul nr. ****/94/2016, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului rezultat de titlul executoriu, precum şi pentru cheltuielile de executare. Fără cale de atac”, au stabilit magistrații.

Cum va fi recuperat prejudiciul

În concluzie, Virgil Șteblea este acum bun de plată, scrie cancan.ro. Dacă nu va ajunge la un numitor comun cu Flavius Pogăcean, bunurile mobile sau imobile ale lui Virgil Șteblea vor fi sechestrate și valorificate până când prejudiciul va fi recuperat.

Urmăriți Impact.ro și pe