Adelina Pestrițu revine în centrul atenției cu un gest nemaivăzut. Ce a făcut cu rochia de 8.600 de euro

Andreea Bisinicu 24.11.2020, 14:15

Ce a făcut Adelina Pestrițu cu rochia de mireasă de 8.600 de euro. Vedeta revine în centrul atenției cu un gest nemaivăzut. Nimeni nu se aștepta la acest gest din partea brunetei.

Ce a făcut Adelina Pestrițu cu rochia de mireasă de 8.600 de euro

Face ea ce face și tot în centrul atenției ajunge. Adelina Pestrițu a făcut un gest fabulos, care i-a emoționat până la lacrimi pe admiratorii săi. Frumoasa brunetă a scos la licitație una dintre rochiile de mireasă pe care le-a purtat atunci când s-a căsătorit cu soțul ei, Virgil Șteblea. Cei doi au avut parte de o nuntă ca în povești în vara anului trecut. După petrecere, vedeta a spus că va scoate la licitație una dintre ținutele purtate în cadrul celui mai important eveniment din viața sa, iar banii care se vor strânge vor fi donați copiilor cu nevoi speciale.

Adelina Pestrițu își va dona rochia superbă de mireasă, în valoare de 8.600 de euro, într-o licitație cu scop caritabil. Gestul brunetei are ca scop contribuirea la modernizarea Secției de Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal din Câmpulung-Muscel, orașul ei natal. Vestea că Adelina Pestrițu își donează rochia de mireasă a făcut furori în mediul online. Domnița norocoasă care va câștiga superbul veșmânt se va bucura de o creație executată perfect de o reputată casă de modă din Spania. Valorea rochiei este de 8.600 de euro.

Adelina Pestritu si Virgil Steblea s-au casatorit in vara anului 2019
Adelina Pestritu si Virgil Steblea s-au casatorit in vara anului 2019

Banii vor ajuta la modernizarea spitalului pentru copii unde s-a născut Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu a făcut anunțul licitației într-un InstaStory, în timp ce răspundea unor întrebări de-ale fanilor legate de nunta sa. Bruneta a postat o imagine cu cele două rochii pe care le-a îmbrăcat ca mireasă, specificând pe care dintre cele două o va dona în scop caritabil. Potrivit celor de la playtech.ro, licitația va fi una deschisă publicului din mediul online și se va desfășura pe pagina de Facebook „LaPrimulBebe”. Domnișoarele sau doamnele care își doresc să cumpere rochia pe care Adelina Pestrițu o pune la bătaie pot scrie în comentarii suma pe care o oferă, până pe data de 27 noiembrie, la ora 21:59.

„Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung-Muscel, acolo unde m-am născut, este neschimbată. Anii au trecut, medicină și tehnologia au avansat, însă spitalul, în care atât de mulți copii își cunosc mamele, a rămas pe loc. Și știu că alături de alți oameni cu inima mare îl putem transformă într-un spațiu cald și primitor pentru bebelușii și copiii fiecărei familii. Un prim pas este să-mi scot la licitație rochia mea de mireasă, iar banii să servească la recondiționarea acestei Secții de Pediatrie a spitalului unde eu am venit pe lume, urmând că implicarea mea să fie mereu activă în această campanie frumoasă”, a declarat Adelina Pestrițu emoționată, spun cei de la playtech.ro

Urmăriți Impact.ro și pe