Adelina Pestriţu nu a putut evita răspunsul. Cum a descris-o fosta iubită a lui Speak pe Ştefania

Adina Saleh 21.01.2021, 18:45
Adelina Pestriţu nu a putut evita răspunsul. Cum a descris-o fosta iubită a lui Speak pe Ştefania

Adelina Pestrițu a fost supusă la testul sinceritații. Ce a răspuns vedeta și ce crede ea despre colegii de breaslă.

Frumoasa Adelina a fost invitată în emisiunea lui Măruța, unde bruneta a fost provocată să descrie într-un singur cuvânt mai multe vedete de la noi.

Vedeta a avut numai cuvinte de lauda la adresa celor pe care a fost supusa șa-i descrie. Asfel că, pe Antonia a descris-o pur și simplu superbă, despre Gina Pistol bruneta este de părere că este fermecătoare, Oana Roman este deșteaptă, Cristina Ich carismatică, Mădălin Ionescu serios, Codin Maticiuc amuzant, iar despte Andreea Mantea spunea că o vede descurcăreață.

Adelina Pestriţu nu a putut evita răspunsul. Cum a descris-o fosta iubită a lui Speak pe Ştefania
Adelina Pestriţu nu a putut evita răspunsul. Cum a descris-o fosta iubită a lui Speak pe Ştefania

Ce părere are Adelina Pestrițu despre Liviu Vârciu?

Dupa ce le-a descris atât de frumos pe aceste vedete atribuindu-le numai însușiri pozitive, Adelina Pestrițu a fost provocata să-l descrie pe nimeni altul decât pe Liviu Vârciu, fostul ei soț, de care frumoasa bruneta s-a despărțit în anul 2010.

Reacția vedetei nu putea fi mai potrivita la adresa fostului ei partener de viață, iar răspunsul ei a fost cu siguranță la nivelul așteptărilor fostului soț.

 „E, ce să zic, e mișto”, a răspuns Adelina.

Șirul vedetelor descrise de Adelina Pestrițu într-un cuvânt, nu s-a terminat aici. Măruță a continuat să o provoace pe brunetă la întrebări.

Valentina Pelinel a fost descrisă de Adelina ca fiind șarmantă. A urmat apoi Iulia Albu despre care este de părere ca deși este o femeie frumoasă, poate fii uneori răutăcioasă, a fost remarca Adelinei.

Despre Ștefania, iubita lui Speak nu avea cum sa o descrie altfel decât sexy, iar asta pe bună dreptate.

Adelina și Speak au format un cuplu timp de doi ani și jumătate. Cei doi s-a despărțit în 2016. În prezent, artistul este logodit cu Ștefania Cristina, formând unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz.

Cei doi au participat împreună la „Asia Express”, emisiune difuzata pe Antena 1, unde au câștigat admirația și dragostea unui numări impresionant de fani. În continuare cei doi, se bucura de notorietate și mult succes, fiind urmăriți pe rețelele de socializare de un număr impresionant de urmăritori.

La momentul despărțirii Adelinei de Speak, vedeta a postat pe contul sau de socializare un mesaj prin care își anunța fanii de decizia lor de a se separa.

„După doi ani și jumătate de relație, am decis împreună cu Ștefan (Speak) să mergem pe drumuri separate. Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct. Nu suntem nici primii, nici ultimii care trec prin asta. Fiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează așa cum se proiectează la început. Relația noastră a fost una foarte frumoasă.

Îl apreciez mult pe Ștefan ca om și că artist și sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună. Sperăm că lumea să ne înțeleagă și să ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care ține strict de sufletele noastre. Vă mulțumesc pentru înțelegere!”, a scris Adelina pe rețelele de socializare la vremea respectivă.

Din anul 2019, vedeta este căsătorită cu Virgil Șteblea împreună cu care are o fiică, Zenaida Maria, în vârstă de doi ani.

Urmăriți Impact.ro și pe