Adelina Pestrițu, lovitură financiară de proporții. ”Viața mea s-a schimbat”. Din ce face bani acum

Iancu Andreea 19.11.2020, 16:12
Adelina Pestrițu, lovitură financiară de proporții. ”Viața mea s-a schimbat”. Din ce face bani acum

Este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România, însă a fost premiată și internațional pentru munca sa. Adelina Pestrițu a fost desemnată cel mai bun influencer din România în urmă cu un an de zile, în cadrul E! People Choice Awards. De atunci și până acum, datorită succesului, vedeta a reușit să dea o lovitură financiară de proporții.

Adelina Pestrițu, după titlul internațional: ”Viața mea s-a schimbat”

A fost desemnată cel mai bun influencer din România, în anul 2019, motiv pentru care a participat la gala internațională, care a avut loc în Statele Unite ale Americii, la Santa Monica, Los Angeles.

„Îmi vine să plâng, dar şi să rad în hohote, este un sentiment copleşitor ce simt acum. Pentru mine a fost ca un vis împlinit când am aflat că sunt pe lista de nominalizaţi la aceste premii atât de importante pe plan internaţional, aşa că acum, după ce am aflat vestea cea mare, simt că toată lumea e a mea. Nu ştiu cum aş putea să mulţumesc mai mult celor care m-au votat decât spunându-le că este premiul lor, că împreună am câştigat acest trofeu”, povestea pe atunci Adelina Pestriţu, citată de viva.ro.

La un an de zile de la acest eveniment minunat, Adelina se bucură de o viață profesională cu adevărat înfloritoare. Aceasta a mărturisit că se bucură de succes datorită acelui premiu, care i-a adus numeroase contracte, colaborând cu branduri importante.

„Da, am simţit schimbarea din prima clipă. Aveam foarte multe contracte mari şi înainte, însă pot spune că numărul lor s-a triplat, iar clienţii noi continuă să apară într-un număr mare. Sunt recunoscătoare că un astfel de premiu internaţional a ajuns în mâinile mele şi, în plus, faptul că am fost prima persoană din România care l-a câştigat m-a făcut să mă simt foarte mândră. Mă onorează că am putut gusta, puţin, din succesul internaţional şi că, în sfârşit, se recunoaşte activitatea unui influencer ca fiind ceva care chiar contează şi are valoare.”, a dezvăluit Adelina pentru viva.ro.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formează un cuplu de invidiat
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formează un cuplu de invidiat

Din ce face bani Adelina Pestrițu

Dincolo de contractele de imagine pe care le are cu diferite branduri importante, Adelina și soțul său, Virgil Șteblea, au împreună și un magazin de ceasuri și bijuterii. În ciuda pandemiei de coronavirus, afacerea celor doi soți merge foarte bine.

„Business-ul cu ceasuri şi diamante a funcţionat în termeni normali, chiar şi cu restricţiile impuse. Am încercat să ne adaptăm şi să fim flexibili.”, a explicat vedeta.

În ciuda vieții de invidiat, pe care mulți și-ar dori-o, Adelina Pestrițu mărturisește că ea vine la pachet cu numeroase obligații și griji. Vedeta a dezvăluit în cadrul interviului pentru viva.ro, cu ce trebuie să se confrunte zilnic, în ciuda zâmbetului frumos pe care îl afișează.

„Probabil, într-o zi, o să fac un „schimb de vieţi“ cu cineva, ca să fie totul mai clar. Mă bucur că se vede că am o viaţă frumoasă, pentru că acesta este adevărul, însă faptul că zâmbesc şi sunt bine dispusă nu mă scapă de grijile şi responsabilităţile unui om normal, cu o viaţă normală, cu bune şi cu rele. Am o viaţă foarte plină, muncesc de dimineaţă până noaptea, am zile când sunt epuizată, încerc să fiu peste tot, să fac tot ceea ce mă angajez să fac, dar mai ales să fiu o soţie şi o mama bună, ceea ce este destul de solicitant. Grija de a face totul cât mai bine pentru fetiţă, pentru soţul meu şi pentru familia mea este ceva ce îmi este permanent în minte, orice aş avea de făcut.”, a mărturisit Adelina.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...