Adelina Pestrițu, la plajă. Ce s-a văzut când s-a întins pe șezlong, la soare

Iancu Andreea 19.08.2020, 17:55
Adelina Pestrițu, la plajă. Ce s-a văzut când s-a întins pe șezlong, la soare

Perioada caldă, de vară, ne permite să admirăm trupurile vedetelor, fără a mai fi ascunse de vreun filtru. Prezente la plajă, bucurându-se de soare, vedetele își dezvăluie adevărata față. Adelina Pestrițu nu face excepție. Vedeta a fost urmărită de către paparazzi și astfel am putut cu toții admira trupul fără cusur, pe care obișnuiește să-l afișeze doar pe Instagram.

Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, la plajă

Frumoasa brunetă este soție și mamă, însă nu face rabat de la îngrijire. Astfel, Adelina pune mare preț pe modul în care arată și de aceea nu ezită să apeleze la diferite proceduri pentru a arăta bine. Iar acest lucru poate fi observat cu ochiul liber în imaginile surprinse de către paparazzi click.ro.

Se pare că vedeta nu a fost afectată deloc de pandemie, afișând o formă de zile mari. Trupul zvelt, bine lucrat și fără celulită este de invidiat. Aceasta a fost fotografiată de către fotoreporterii click.ro, care au putut observa dintr-o privire că Adelina are un corp aproape de perfecțiune.

Adelina, extrem de sexy, la plajă foto - click.ro
Adelina, extrem de sexy, la plajă
foto – click.ro

Dieta ținută de Adelina Pestrițu după sarcină

Deși pare că frumusețea sa este una naturală și că Adelina nu trebuie să se străduiască prea mult pentru a arăta bine, vedeta face sacrificii. Astfel, pentru a reveni la forma inițială după nașterea fiicei sale, Adelina a ținut o dietă, despre care a povestit chiar pe blogul său personal. Aceasta a ajutat-o să dea jos 13 kilograme.

„Mă tot gândeam ce dietă să țin. Am tot căutat pe internet, dar nimic nu m-a satisfăcut. Și am zis așa: dacă vreau să slăbesc, trebuie să aleg din tot meniul meu, un aliment pe care îl pot consuma zilnic, până slăbesc. De ce zilnic? Pentru că știu de foarte mult timp că organismul nu mai răspunde atunci când îi dai același meniu. Nu-și mai face rezerve pe coapsele noastre. Astfel, pentru că-mi place foarte mult somonul, m-am hotărât să încep un regim împotriva kilogramelor, bazat în mare parte pe somon.

Și am început să combin somonul cu orice legumă verde și, în special salată verde preparată cu lămâie și ulei de măsline. Sățios și sănătos. Desigur, este inuman să mănânci numai somon de dimineața până seara timp de 3 luni.”, a mărturisit Adelina pe blogul său.

Acum, vedeta practică sport regulat și are grijă să mănânce cât mai sănătos pentru a se păstra în formă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...