Adela Popescu și Radu Vâlcan, prima imagine în formulă de patru. Cu cine seamănă mezinul familiei. Foto

Diana Radu / 22.01.2020, 19:36
Adela Popescu și Radu Vâlcan, prima imagine în formulă de patru. Cu cine seamănă mezinul familiei. Foto

Adela Popescu și Radu Vâlcan și cei doi băieții ai cuplului, vor noii protagoniști de coperta revistei Unica din luna februarie. Prezentatoarea de la PRO TV a dezvăluit că cu această ocazie au bifat și prima ședință foto pentru o revistă în formulă completă.

Cu cine seamnă mezinul cuplului Adela Popescu – Radu Vâlcan

Prezentatoarea de la ”Vorbește lumea” și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai consolidate și mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Adela și Radu s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Acasă TV, în anul 2010 și, de atunci, sunt de nedespărțit. Rare sunt, însă, momentele în care se afișează împreună și în care acceptă să vorbească despre relația lor, însă fanii cuplului îi pot vedea pe coperta revistei Unica din luna februarie, alături de cei doi copii ai lor.

Adela și Radu au devenit pentru prima oară părinți acum trei ani și jumătate, atunci când a venit pe lume, Alexandru. Apoi, cei doi au decis să-i ofere un frățior și astfel acum un an s-a născut Andrei, cel de-al doilea copil al cuplului, pe care părinții l-au protejat de lumina reflectoarelor. Însă, în numărul din februarie al revistei Unica îi poți admira în formulă completă.

Adela popescu împreună ci cei doi copii ai săi
Adela popescu împreună ci cei doi copii ai săi

Despre ședința foto pentru revista Unica, Adela a declarat că nu a fost una ușoară, deoarece a trebuit să-i convingă pe cei doi băieții ai săi să stea cuminți și să se îmbrace în haine care să se asorteze cu ale ei și cu ale lui Radu. În ceea ce privește personalitatea copiilor săi, Adela a dezvăluit că micuții sunt foarte diferiți.

”Puneam mâna pe Alexandru să simtă că e mama și să se liniștească și nu se întâmpla nimic. Chiar sufeream într-o vreme pe tema asta. Dar Andrei, de când l-am născut, este foarte senzitiv. Când eram lângă el, i se schimba starea de spirit. Andrei este mult mai hotărât decât Alexandru, care e mai docil de mic. Andrei sesizează imediat umorul și glumele. Alexandru nu a căzut niciodată, e foarte precaut, dar Andrei e vânăt peste tot. Alexandru are o capacitate imensă de a-și exprima dragostea, multă sensibilitate, și e foarte atent la mine. Își dă seama dacă sunt tristă și face orice să mă binedispună, mă pupă, mă ia în brațe, îmi spune mereu că mă iubește”, a declarat, în exclusivitate, Adela Popescu în interviul acordat pentru Revista Unica.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI