Adela Popescu, în pericol? Mesajul îngrijorător al soțului ei. „Frica e cumplită”

Ana Anitoiu 20.09.2022, 08:39

Soțul Adelei Popescu, Radu Vâlcan, a transmis un mesaj îngrijorător. Cei doi se află alături de copiii lor în Republica Dominicană, unde se filmează reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și unde uraganul Fiona a ajuns, luni, 19 septembrie, la scurt timp după ce a lovit Puerto Rico, făcând pagube considerabile.

Ce mesaj a transmis soțul Adelei Popescu

Radu Vâlcan și-a însoțit partenera de viață în Republica Dominicană, acolo unde ea filmează pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, pe care o prezintă alături de Cabral. La rândul lui, prezentatorul TV este acolo alături de soția lui, Andreea Ibacka. Ambele cupluri și-au luat și copiii în destinația exotică, cu ocazia acestui proiect de televiziune.

„Noaptea trecută s-a întâmplat asta. Fiona, sub toate formele ei, a ajuns și aici, în Republica Dominicană, după prăpădul din Puerto Rico. Un zgomot și o frică cumplite. Noi… eu, Adela Popescu, Cabral Ibacka, Andreea Ibacka, copiii noștri, suntem bine, dar aproape de toți ceilalți”, a scris Radu Vâlcan lângă o înregistrare video în care a arătat ce pagube s-au înregistrat.

Adela Popescu, in pericol? Mesajul ingrijorator al sotului ei
Radu Valcan si Adela Popescu

Cabral, despre uraganul Fiona

La rândul lui, Cabral a publicat mesaje cu privire la uraganul Fiona ce i-a surprins pe el și pe familia lui și a Adelei Popescu în Republica Dominicană. Marți, 20 septembrie, prezentatorul TV a dezvăluit că de 30 de ore curentul electric este oprit. La fel și apa.

„Dar e apă pe jos prin toată casa. Cumva e simpatic, mă simt ca-n anii 80 în Berceni. Doar că acum urlă de nebuni Tiago și Namiko și nu bate niciun sensibil în țeavă.

Bine măcar că telefonia mobilă și netul mobil merg cam 3 minute la fiecare 40 de minute… probabil pornesc oamenii un generator la stâlpul de GSM. Și ce vedeți în imagine este candela manufacturată de Cătălin Neamțu după planurile primite de la bunica dânsului, strașnică femeie!”, a scris Cabral.

Anterior, prezentatorul TV a dezvăluit că el, soția lui, Adela Popescu, Radu Vâlcan și copiii lor au petrecut o noapte grea și s-au strâns toți în două camere, punând în geamuri saltelele de la paturile eliberate.

„Apoi am vegheat copiii cum dorm în timp ce Fiona urla ca nebuna și lovea casa cu toate sărăciile pe care le-a găsit prin zonă, de-am zis că se fărâmă. Vântul se pare că i-a dat cu 140km/h și cu toate că estimările inițiale au fost că ochiul uraganului trece la 100km de noi… a fost la 18 km distanță.

Experiență intensă, dar ne-am fi lipsit de dânsa cu mare drag… Acum trebuie să mai stăm închiși în casă niște ore, că nu s-a potolit de tot, apoi… s-a săvârșit. Toată lumea safe, Radu+Adela+TrioBombă sunt bine și ei. În imagine curtea din spate, cu masa spartă și găurită de țiglele de pe casă”, a mai transmis Cabral, precizând că toți concurenții sunt bine, la fel ca întreaga echipă de producție.

Uraganul Fiona, în Republica Dominicană

După ce a provocat un dezastru în Puerto Rico, luni, cu pagube ce se ridică la ordinul miliardelor, conform guvernatorului Pedro Pierluisi, uraganul Fiona a ajuns și în Republica Dominicană, unde se filmează reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Fiona este primul uragan ce a ajuns pe uscat în Republica Dominicană, în ultimele aproape două decenii. Ultimul astfel de fenomen meteo a fost înregistrat în anul 2004. Autoritățile au transmis, luni, că aceste condiții meteo extreme ar putea continua pentru cel puțin încă 36 de ore.

Guvernul a transmis că uraganul Fiona ar putea provoca adevărate dezastre. Președintele Luis Abinader a suspendat toate lucrările în sectorul public și privat, în contextul în care autoritățile au vorbit despre posibile revărsări de râuri, pârâuri și râpe, precum și despre inundații urbane și alunecări de teren.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...