Adela Popescu, dezvăluire sinceră despre ziua nunții sale. Ce a făcut în timpul evenimentului fără să știe nimeni

Iancu Andreea 23.05.2022, 15:16

Sunt frumoși și celebri, bucurându-se împreună de o viață armonioasă, plină de zâmbet și marcată de poznele celor trei fii ai cuplului. Deși ambii obișnuiesc să țină tot mai des legătura cu fanii lor prin intermediul rețelelor de socializare, există anumite detalii încă necunoscute despre viața lor. Recent, în cadrul ediției „Vorbește lumea” de la Pro TV, Adela Popescu a dezvăluit ce a făcut în ziua nunții sale, atunci când nimeni nu și-a dat seama că lipsește de la petrecere. Vedeta a vorbit deschis despre acest episod neașteptat din cadrul evenimentului.

Adela Popescu a recunoscut ce a făcut în timpul nunții sale cu Radu

Adela Popescu și soțul său, Radu Vâlcan, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care a debutat în 2014, în Bulgaria, unde prezentatorul de la Insula iubirii și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție. Cei doi se căsătoreau un an mai târziu, acesta fiind începutul familiei lor. În prezent, Adela și Radu au împreună trei fii, vedeta devenind mămică pentru prima oară în 2021. Pentru că este o persoană sinceră, Adela Popescu a făcut recent o dezvăluire despre ziua nunții sale, pe care nici măcar fanii înfocați nu o cunoșteau.

Prezentatoarea de la Pro TV a recunoscut că acesta este unul dintre secretele pe care nu le-a dezvăluit în public până în prezent, de la nunta sa cu Radu Vâlcan. Evenimentul, care a fost unul restrâns, doar cu familia și prietenii celor doi, ar fi devenit destul de obositor pentru vedetă, astfel că Adela Popescu a ales să se retragă puțin de la petrecere. Soția lui Radu Vâlcan nu s-a sfiit să se odihnească pe o canapea în timpul nunții.

„Acum ce să fac. Să vă zic marele secret. Nu am mai zis până acum, dar eu la nunta mea am dormit. Da, am dormit. M-am dus pe o băncuță acolo, canapea, ce era ea și m-am pus să dorm. Nu cu orele, 10 minute acolo. (…) Nu am zis, vă dați seama. Cum să zic că mă duc să dorm cu invitații acolo? Am plecat așa pe furiș. (…) Mi-a făcut bine că am rezistat cu brio. (…)”, a povestit Adela Popescu în cadrul unei emisiuni TV.

Adela Popescu, despre gestul făcut în timpul nunții sale cu Radu Vâlcan
Adela Popescu și soțul său, Radu Vâlcan

Care era motivul pentru care Adela a fost extenuată la nunta sa. Ce a nemulțumit-o pe vedetă în cadrul evenimentului

Vedeta Pro TV a recunoscut apoi care a fost motivul pentru care nu era complet pregătită pentru eveniment. Adela a povestit că, în urmă cu câteva zile înainte de nuntă, ea și viitorul soț au plecat la munte. Petrecerile organizate anterior nunții lor au obosit-o pe mireasă, care s-a simțit epuizată în ziua cea mare. Astfel, ea a ales să tragă un pui de somn rapid, după care a revenit cu energie la petrecere.

Cât despre petrecere în sine, Adela a mărturisit în urmă cu mai multe luni că evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat doar 60 de persoane. Cu toate că a apreciat discreția de pe parcursul nunții, prezentatoarea are un regret. Vedeta și-ar fi dorit să mai adauge pe lista de invitați a cel puțin două persoane pe care nu a reușit să le mai invite.

„Am avut în total 60 de oameni, cu tot cu staff. Cred că nunțile acum s-au schimbat și nu se mai fac așa mari și cu fast. Eu am avut numai prietenii buni alături și familia. Am și acum două persoane în minte pe care regret că nu le-am invitat”, a spus Adela Popescu în cadrul podcastului Fain și Simplu, al lui Mihai Morar.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți de mai bine de șapte ani și au împreună trei băieți, Alexandru, Andrei și Adrian. 

Urmăriți Impact.ro și pe