Adela Popescu, dezvăluire din viaţa de familie. Nu se aştepta la aşa ceva din partea celor trei băieţi. „Deloc chiar”

Iancu Andreea 31.03.2022, 21:46

Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” se numără printre mămicile admirate din showbiz. Adela Popescu are o familie superbă, după ce a adus pe lume trei băieți, ea și Radu Vâlcan bucurându-se de viața lor împreună. În ciuda faptului că a revenit rapid pe micile ecrane după fiecare dintre sarcini, Adela Popescu își făcea griji privind relația dintre cei trei frățiori. Recent, ea a dezvăluit un aspect la care nu se aștepta deloc.

Adela Popescu, despre viața alături de cei trei băieți

Alături de soțul său, Radu Vâlcan, Adela Popescu este o femeie împlinită. Cei doi soți au împreună trei copii, pe Alexandru, Andrei și Adrian, care le umplu sufletul de bucurie, dar care le dau și numeroase provocări de parcurs. După ce a lăsat viața de vedetă pe planul doi, alegând să se dedice în mare parte vieții de familie, frumoasa actriță a făcut o mărturisire despre fiii săi.

Adela Popescu reușește să își împartă timpul între filmările pentru emisiunea matinală de la Pro TV și rolul de mămică, într-un mod admirabil. Atât ea cât și soțul său petrec timpul alături de cei mici și se ocupă de educația lor, deși au precizat încă de la nașterea celui de-al treilea fiu că vor apela la ajutorul unei bone. Totuși, greul îl duc cei doi părinți, care au ales să fie extrem de implicați în creșterea fiilor lor.

Adela Popescu, despre viața de familie alături de cei trei băieți
Adela Popescu, despre viața de familie alături de cei trei băieți

„Neașteptat de bine se poartă frățiorii mai mari cu bebelușul Adrian”

Astfel, Adela Popescu a făcut o observație neașteptată care îi privește pe cei trei băieți ai săi și ai lui Radu Vâlcan. Vedeta a dezvăluit că, deși băieții au vârste destul de apropiate, aceștia se înțeleg de minune. În majoritatea timpului, în casa celor două vedete este armonie și voie bună. Iar acest fapt a fost remarcat de Adela, care a împărtășit pe rețelele de socializare bucuria cu care cei mici stau împreună.

Atât Alexandru cât și Andrei se comportă minunat cu frățiorul lor mai mic, Adrian. Deocamdată, frații mai mari au demonstrat că sunt liniștiți în prezența micuțului, în ciuda faptului că acesta are nevoie de atenția părinților lor într-un mod mai accentuat. Totuși, Adela Popescu a recunoscut că nu se așteaptă ca această liniște să dureze la nesfârșit și consideră că, după ce Adrian va mai crește, ar putea să îi mai încurce pe frații lui.

„Neașteptat de bine se poartă frățiorii mai mari cu bebelușul Adrian. Li se luminează fața de fiecare dată când îl văd. Îl pupă, îl mângâie, nu par să aibă o problemă că e ținut în brațe și pupăcit peste tot. Asta nu înseamnă că ne lipsesc certurile din casă. Deloc chiar. Desigur, Adrian încă e inofensiv, nu le strică mașinuțele și nici nu le fură cariocile. Vedem atunci generozitate și iubire”, a scris Adela Popescu pe conturile sale de socializare.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți din anul 2015 și au împreună trei fii. Prezentatoarea de la Pro TV, în vârstă de 35 de ani, este admirată de multe mămici pentru determinarea de a aduce pe lume trei copii, la distanțe relativ scurte. În plus, vedeta nu a lipsit prea mult de la emisiunea pe care o prezintă, continuând să fie extrem de activă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...