Adela Popescu, despre momentele groaznice prin care a trecut în timpul naşterii celui de-al treilea copil. „Anestezie nu mai puteam primi”

Badea Violeta 12.07.2021, 12:58

Bucurie imensă pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan! Cei doi au devenit părinți pentru a treia oară. Duminică, 11 iulie, vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care s-a născut pe cale naturală la o clinică privată. Adela Popescu a vorbit la „Vorbește lumea” despre momentele groaznice prin care a trecut în timpul naşterii celui de-al treilea copil.

Adela Popescu, despre momentele groaznice prin care a trecut în timpul naşterii celui de-al treilea copil

Surpriză mare pentru telespectatorii „Vorbește lumea”! Adela Popescu a povestit despre momentele groaznice prin care a trecut în timpul naşterii celui de-al treilea copil. Îndrăgita vedetă a devenit mamă pentru a treia oară. Nașterea a avut loc la o clinică privată, iar travaliul a durat nu mai puțin de patru ore. Prezentatoarea TV a decis să nască natural și de data aceasta, dar emoțiile au fost uriașe.

Soția lui Radu Vâlcan a vorbit la „Vorbește lumea” despre momentele groaznice prin care a trecut înainte de a ajunge cu bine la spital. Blondina a mărturisit că a avut dureri cumplite, deoarece efectul epiduralei s-a dus rapid și nu a mai putut primi nici anestezie.

„Ideea e că m-am culcat liniştită, nu mă durea nimic. Pe la 5 dimineaţă au început contractile şi am zis că nu îmi sperii soţul. Am sunat-o pe mama lui, am sunat-o pe mama mea, apoi l-am trezit pe el. Chiar i-am zis că dacă vrea să conduc, eu pot să o fac.

Era prea emoţionat, dar am ajuns cu bine la spital. Zici că năştea el… Travaliul a fost scurt, în 3 ore jumătate am şi născut. Efectul epiduralei s-a dus rapid, iar durerea era groaznică. Bebeluşul nu cobora, anestezie nu mai puteam primi, a fost dureros tare, dar a ieşit victorios. Copilul e bine, se trezeşte la 2 ore, nah…”, a spus Adela Popescu.

Adela Popescu, despre momentele groaznice prin care a trecut in timpul nasterii
Adela Popescu, despre momentele groaznice prin care a trecut in timpul nasterii

Radu Vâlcan, extrem de emoționat

Radu Vâlcan a trecut prin emoții mari și i-a fost alături în fiecare clipă Adelei. Din păcate, prezentatorul nu a putut să fie lângă soția sa nici pe perioada travaliului și nici imediat după naștere, deoarece restricțiile impuse de pandemie nu i-au permis acest lucru.

„Am înfrânt! Soţul meu nu mai făcea faţa la atâtea emoţii, trebuia să îi curm suferinţa şi să nasc”, a spus Adela Popescu.

Vedeta este o mămică extrem de mândră, deoarece băiețelul ei a primit nota 10 și s-a născut cu o greutate de 3,6 kilograme. Adela Popescu abia așteaptă să ajungă acasă și să se bucure de cei trei copii ai săi. Întrebată de Cove dacă își dorește să mai facă un copilaș, prezentatoarea a dezvăluit că se va opri la al treilea.

„Hai să rămânem al treilea! Staţi cuminţi! În timp ce năşteam era atât de dureros încât mă întrebam ce a fost în capul meu?! Uitasem ce a fost la ceilalţi, am născut tot natural”, a spus îndrăgita prezentatoare, la „Vorbeşte Lumea”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...