Adela Popescu, apariție rară în costum de baie. Prezentatoarea Sunt celebru, scoate-mă de aici, siluetă impecabilă după trei nașteri. GALERIE FOTO

Ioana Bucur 13.09.2022, 11:26

Adela Popescu și-a surprins fanii cu o apariție rară în costum de baie. În timp ce românii se confruntă cu primele zile cu temperaturi de toamnă, frumoasa prezentatoare profită din plin de vremea frumoasă din Republica Dominicană, unde se desfășoară filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Vedeta are o siluetă impecabilă după trei nașteri.

Adela Popescu, apariție impecabilă în costum de baie

Adela Popescu se bucură din plin de tot ce înseamnă experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Prezentatoarea reality show-ului difuzat de PRO TV se află în Republica Dominicană, unde au loc filmările.

Când nu este în fața camerelor de filmat, vedeta se relaxează pe plajă. Recent, a decis să împărtășească mai multe imagini cu cei care îi urmăresc activitatea în mediul online. Fotografiile publicate o arată pe Adela Popescu în costum de baie, o ipostază rară pentru ea, iar vedeta PRO TV are o siluetă impecabilă, mai ales când ne gândim că a trecut prin trei sarcini.

„AS. Acordul soțului”, a scris Adela Popescu pe platforma de social media, în descrierea pozelor.

Evident, reacțiile admiratorilor nu s-au lăsat așteptate: „Rămâi un mister pentru mine: trei nașteri, make-ul de televiziune și totuși un trup și-un chip de 18 ani”, „Mulțumim soțului”, „Superbă”, „Draga mea”, „Ești foarte frumoasă și faptul că femeile ți-o spun, e fenomenal!”

Adela Popescu, aparitie rara in costum de baie. Prezentatoarea Sunt celebru, scoate-ma de aici, silueta impecabila dupa trei nasteri
Adela Popescu

„Cu acordul soțului!”

Cu toate că nu au de înfruntat probele ce îi pun în dificultate pe concurenți, experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici” nu este ușoară nici pentru cei doi prezentatori. Diferența de fus orar, clima și atmosfera umedă din junglă le-au dat bătăi de cap lui Cabral și Adelei Popescu.

„Cabral: După cum bine vedeți, suntem în junglă! E o umezeală de Doamne ferește! Nenorocire!
Adela Popescu: Și niște țânțari… Ideea este în felul următor: după o călătorie de 20 de ore cu avionul, am ajuns în nenorocirea asta de junglă, unde nu ne e ușor! Încercăm să ne acomodăm puțin cu fusul orar.
Cabral: Și ne îngrozim, de fapt, de lucrurile prin care vor trece concurenții noștri. Vă zicem sincer că nu-i dorești asta nici unui dușman, dar unuia cu care n-ai nimic de împărțit, să nu mai zic prieten!”, au declarat cele două vedete TV.

După aproape șapte ani de pauză de pe micul ecran, PRO TV a dat startul unui nou sezon al acestui reality show.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...