Adela Popescu a făcut anunțul despre al treilea copil al cuplului. Cine a insistat cel mai mult din familie

Iancu Andreea 11.07.2020, 09:27

Alexandru și Andrei sunt cei doi băieți ai cuplului Adela Popescu și Radu Vâlcan. Micuții sunt extrem de simpatici și plini de viață, motiv pentru care mulți se întreabă pe când al treilea. Într-un interviu, Adela a mărturisit de curând care sunt planurile în privința unui nou membru al familiei.

Secretele unui cuplu de invidiat

Sunt o familie minunată, iar Adela și Radu par să formeze un cuplu extrem de sudat. În ciuda provocărilor pe care viața de familie le aduce, cei doi reușesc să treacă peste toate. De curând, Adela a povestit care este secretul fericirii în cuplu.

Ne-am întâlnit într-un moment foarte bun, amândoi ne doream o familie, eram pregătiți pentru a face acest pas. Și, pe lângă asta, când ai un scop comun, indiferent care ar fi (să termini un proiect, să ai o familie), și ambii parteneri își doresc aceleași lucruri, nu are cum să nu iasă. Ăsta e combustibilul care ne ajută să ne îndeplinim scopul: să avem o familie frumoasă, să păstrăm ce e frumos între noi, să ne creștem copiii cât mai bine și mai echilibrat, a mărturisit vedeta pentru viva.ro.

Totodată, vedeta a dezvăluit și faptul că mai există unele contradicții în casă, însă acestea se rezolvă cu calm și relaxare.

Aș zice că petrecem atât de mult timp cu cei mici, încât nu avem timp de tensiuni. (zâmbește) Eu sunt la muncă în prima parte a zilei, iar apoi Radu are timp pentru a-și rezolva anumite lucruri. Iar seara… e momentul de relaxare, de timp pentru noi. Evident că suntem o familie normală și mai pot apărea mici contradicții, dar nimic atât de grav, a dezvăluit Adela.

Adela și Radu formează o familie minunată
Adela și Radu formează o familie minunată

Adela și Radu, al treilea copil în plan?

Viața Adelei și a lui Radu Vâlcan s-a schimbat complet de când au devenit o familie. Astfel, cei doi se bucură zilnic de prezența celor doi copii în preajma lor. Cu toate că sunt mai fericiți și mai împliniți ca oricând, lucrurile nu sunt deloc simple. O familie cu doi băieți plini de energie cere multe sacrificii. Întrebată într-un interviu dacă se gândesc și la cel de-al treilea copil, poate o fetiță, Adela a mărturisit că încă nu este momentul. 

E un moment în care Andrei ne solicită atât de tare, explorează totul și vrea să descopere cât mai mult, i se pare plictisitor să stea într-un singur loc. Și, evident, nu este singur, mereu vrem să fim și alături de el, dar și de Alexandru, așa că în această clipă doar ne gândim la cum să o scoatem la capăt, a spus Adela Popescu pentru Viva.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...