Adda a povestit cum a fost umilită de CRBL. „Mi-a spus că o să apară o poză cu mine. Am vrut să-l bat”

Andrei Simion 01.12.2022, 08:32

Adda a povestit cum a fost umilită de CRBL. Cântăreața a spus că artistul a făcut-o să plângă la un moment dat și că abia după trei ani i-a trimis un mesaj în care i-a cerut scuze pentru comportamentul pe care l-a avut față de ea.

Cum a fost umilită Adda de CRBL

Adda a făcut dezvăluiri în cartea autobiografică pe care a lansat-o recent despre relația tensionată pe care a avut-o cu CRBL în perioada în care au colaborat. Cântăreața susține că artistul a umilit-o, iar după trei ani i-a cerut scuze printr-un mesaj pe care i l-a trimis pe telefonul mobil.

Conform Addei, CRBL a lansat piese înregistrate împreună fără să o anunțe și nu a chemat-o la concerte sau la mai multe evenimente la care erau premiați. Însă, cel mai tensionat moment a fost cel în care artistul nu i-a permis să urce pe scenă alături de el.

„M-a sunat CRBL și mi-a spus că nu este posibil să am eu două momente (n.r. într-o emmisiune) Să mă întorc acasă, căci altfel va face scandal. Așa că m-am întors plângând, dar asta nu avea să fie tot. La Fortza ZU, când mă pregăteam să intru pe scenă din nou, am dat nas în nas cu CRBL. Mi-a spus că nu voi urca pe scenă cu el, pentru că nu am fost la toate repetițiile.

Mi-a spus că mi-a lăsat vocea pe piesă și în momentul în care va intra referenul o să apară o poză cu mine, deci nu mai era nevoie să urc. Am simțit că îmi pică cerul în cap, îmi venea să-l bat, să urc pe scenă și să-l arunc în mulțime. (…) Nu a spus nimic trei ani, apoi m-am trezit cu un mesaj de la el în care și-a cerut scuze pentru tot.”, a povestit Adda.

Cum isi educa Adda fiul sa devina un barbat adevarat
Adda

Adda, lovită de un fost iubit. „Mi-a dislocat maxilarul”

O altă dezvăluire pe care a făcut-o Adda în cartea pe care a lansat-o a fost că a avut un iubit care a lovit-o. Bărbatul i-a dislocat maxilarul, după ce și-a pierdut cumpătul pentru că nu i-a plăcut cum se machiase artista de Ziua Îndrăgostiților.

„Era ca o bombă cu ceas gata să explodeze oricând. Cum a explodat și pe o alee din parc, cum a explodat și când i-am luat cadou un ceas mai ieftin decât își dorea. Nu a apreciat niciodată! A explodat și pe 14 februarie, la un restaurant. Mi-a zis să mănânc repede, dădea din picior și se uita urat la mine.

După ce am plecat, m-a lovit pentru că nu-i plăcea cum m-am machiat. A explodat și când mi-a spart telefonul în bucăți. Când m-a dat cu capul de beton lângă un club, unde m-a lăsat pe jos și a plecat. Mi-a dislocat maxilarul.”, a scris artista.

Adda a adăugat că fostul ei iubit a amenințat-o că îi va face rău dacă va spune cuiva ce s-a întâmplat. Cântăreața a precizat că a mâncat timp de câteva zile printr-un pai, în timp ce bărbatul nu îi trimitea mesaje pentru a-și cere iertare.

Urmăriți Impact.ro și pe