Acuze dure pentru Daniel Pancu după ce Rapid a ratat promovarea. „Ne-ai nenorocit”

Marian Cărăvan 03.08.2020, 13:22

Deși era pretendentă la promovare, Rapid nu a reușit să prindă un loc pentru viitorul sezon al Ligii 1. Ratarea promovării i-a adus un val de critici președintelui Daniel Pancu, fostul antrenor al echipei giuleștene.

Daniel Pancu, pus la zid după ce Rapid a ratat promovarea în Liga 1

Fanii le-au făcut o primire superbă în Regie, înaintea meciului decisiv cu Turris. Dar asta nu i-a ajutat prea mult pe alb-vișinii. 1-1 s-a încheiat meciul, golul giuleștenilor venind abia în minutul 90+7. Degeaba. Rapid a încheiat play-off-ul de promovare pe locul 6 (ultimul) și a dezamăgit complet. Asta i-a dat apă la moară unui fost oficial al grupării de sub podul Grant, care a taxat în termeni duri modul în care s-a prezentat echipa în acest sezon. Florin Manea, fostul director sportiv al Rapidului, a lansat un atac furbund asupra lui Daniel Pancu.

Băi Daniele, lasă-ne, că te-ai ocupat anul ăsta, ne-ai nenorocit anul ăsta, vrei să ne nenorocești și la anul? Dacă cineva îmi demonstrează mie că eu sau cineva din anturajul meu a luat un euro ca și comision, de azi înainte nu mai vorbesc la nici o televiziune și mă ascund, plec din țară. Problema e că eu în iarnă am făcut un raport, am punctat foarte multe lucruri care nu au fost luate în seamă”, a declarat Florin Manea la ProSport Live.

Florin Marin a vorbit și despre transferurile de jucători și arată cu degetul tot către Pancu.

Victor Angelescu (n.r. – patronul echipei) este un băiat extraordinar, dar problema lui este că nu se pricepe. El este victima a ceea ce s-a înâmplat la Snagov. Majoritatea transferurilor le-a făcut Angelescu și Daniel”, a mai spus Florin Manea.

Antrenorul Dan Alexa a rămas fără replică după ratarea promovării

După meciul din ultima etapă a play-off-ului, încheiat de Rapid la egalitate, 1-1, cu Turris Turnu Măgurele, antrenorul giuleștenilor nici nu a mai avut putere să vorbească. Dan Alexa era distrus după ce Rapid a ratat promovarea în Liga 1.

Îmi pare rău. Îmi găsesc cuvintele greu acum. Astăzi a fost un joc important, însă fiecare meci a avut istoria lui.

Lotul e format din jucători tineri foarte talentați. Din păcate jucătorii tineri au cedat presiunii în anumite momente. Repet, e de prisos acum să vorbesc de lot, pentru că atunci când am venit, am avut încredere că vom promova.

Îmi pare rău pentru suporteri, dezamăgirea e imensă. Rapidiștii sunt alături de echipă. Este foarte… vedem ce o să facem în continuare. Mi-am asumat această promovare, vinovatul sunt eu. Mi-e foarte greu să spun că o să rămân sau nu o să rămân. Depinde ce se va întâmpla la discuțiile cu acționarii”, a declarat Dan Alexa după meci.

În Liga 1 au promovat UTA și Campionii FC Argeș. De pe locul 3, CS Mioveni merge la baraj.

Urmăriți Impact.ro și pe