Acuze dure după finala Asia Express. De ce s-a spus că a fost aranjată

Rădulescu Valentin 23.04.2020, 12:11
Acuze dure după finala Asia Express. De ce s-a spus că a fost aranjată

În ultima ediție din Asia Express s-au aflat în sfârșit câștigătorii premiului în valoare de 30.000 de euro. Acest lucru însă a stârnit reacții dure din partea fanilor deoarece, susțin ei, emisiunea a fost aranjată.

Acuze dure după finala Asia Express

După ce emisiunea Asia Express a luat sfârșit aseară, fanii acestei competiții au făcut declarații dure la adresa Ginei și a lui Chef Sorin Bontea. Pe rețelele de socializare a emisiunii au început să apare din ce în ce mai multe acuzații despre câștigătorii acestui concurs. Fanii susțin că finalul a fost regizat și că era de așteptat ca echipa formată dintre chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor să câștige, deoarece s-a observat că se comportau nenatural pe parcursul ultimei ediții.

”Se vede foarte clar în unele secvențe că lucrurile nu sunt naturale. Sunt scene în care se observă că știau anumite lucruri, pe care în acel stres fiind nu aveai cum să le dibuiești așa ușor. Nu este emisiunea Ginei, dar tocmai, echipa și producția Antenei este aceeași, iar Bontea este singurul dintre concurenți care face parte din echipa Antenei și face rating postului TV de ani întregi. Nu cumva e la mintea cocoșului că Antena 1 a decis ca Bontea să câștige fiindcă era singurul dintre concurenți care face parte din echipă de atâția ani?”, a scris un fan.

Acuze dure după finala Asia Express. De ce s-a spus că a fost aranjată
Acuze dure după finala Asia Express. De ce s-a spus că a fost aranjată

Fanii susțin că Speak și Ștefania s-au descurcat cel mai bine

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au reușit să câștige ultima competiție din sezonul cu numărul 3 al acestei emisiunii. Totodată, fanii sunt de părere că nu meritau acest premiu, iar câștigătorii trebuiau sa fie Speak și Ștefania. Aceștia au mai precizat că gesturile de acest fel le va reduce faima pe care o are în prezent emisiunea. Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat 30.000 de euro.

”M-am uitat la toate cele trei sezoane Asia Express, fără să pierd nicio ediție, însă această finală pare că a fost aranjată. S-a simțit ceva stângaci în reacțiile tuturor față de celelalte sezoane când s-a transmis o emoție sinceră. Era de așteptat încă de la început să câștige Bontea pentru că face echipă cu Gina de atâta amar de ani în emisiunea Chefilor. Îmi pare rău că și această emisiune se va duce de râpă ca multe altele. Când începi să aranjezi lucrurile și nu le lași să decurgă natural, se observă, și emisiunea decade. Păcat! Speak și Ștefania meritau totul”, au mai spus internauții.

Urmăriți Impact.ro și pe