Acuzații incredibile la adresa lui Marius Șumudică. „A abuzat jucătorii”. Răspunsul antrenorului: „Sunt familist, nu am treabă cu partea cealaltă”

Andrei Cezar 07.02.2022, 18:01
Acuzații incredibile la adresa lui Marius Șumudică. „A abuzat jucătorii”. Răspunsul antrenorului: „Sunt familist, nu am treabă cu partea cealaltă”

După ce clubul Yeni Malatyaspor a anunțat oficial despărțirea de Marius Șumudică, tehnicianul român este implicat într-un nou scandal. De această dată, unul ce are conotații sexuale, iar acuzațiile la adresa antrenorului sunt grave.

Marius Șumudică este acuzat că și-ar fi abuzat sexual și verbal jucătorii

Antrenorul în vârstă de 50 de ani nu este lăsat să își lingă rănile după ce a fost demis de la Yeni Malatyaspor și  fost implicat, vrând-nevrând, într-un nou scandal. Cel care a declarat că Marius Șumudică și-ar fi abuzat sexual jucătorii este chiar fostul său colaborator, Oguzhan Erdogmuş, translatorul care i-a fost alături lui Șumi la Kayserispor, Gaziantep FK și Rizespor.

În plus, acesta susține că are dovezi împotriva tehnicianului român care să îi susțină afirmația.

Când Marius Șumudică a venit la Yeni Malatyaspor, eu nu am vorbit, din respect pentru comunitatea din Malatya. Mai mulți oameni au intervenit.

Acum pot să vorbesc liber. Marius Șumudică a abuzat sexual și verbal jucătorii. Dacă vreți, pot să dovedesc”, a spus Oguzhan Erdogmuş, potrivit Radyospor, citat de Hurryiet.

Marius Șumudică, reacție tranșantă la acuzațiile de abuz sexual: „Eu sunt un familist convins, nu am nicio treabă cu partea cealaltă”

Reacția lui Marius Șumudică nu a întârziat să apară, mai ales că acuzațiile la adresa sa sunt deosebit de grave. Tehnicianul a afirmat că nu se pune problema să-și fi abuzat jucătorii și i-a transmis fostului său colaborator că și-a contactat deja avocații pentru a-l chema în judecată.

Cât am stat la echipă a tăcut. Acum, că am plecat, iar a început. Apoi m-a pufnit râsul! Poţi spune multe despre Şumudică, dar nu aşa ceva! Niciodată!

Eu sunt un familist convins, nu am nicio treabă cu partea cealaltă. Mai multe nu are sens să spun pentru că, după aşa ceva, am apelat deja la avocat. Nu se poate altfel!”, a spus Șumudică, poetrivit Digi Sport.

Marius Șumudică a fost demis de Yeni Malatyaspor la două zile de la înfrângerea cu Karagumruk, scor 0-1. Rezultatul a consemnat al 13-lea meci la rând fără victorie pentru Malatyaspor în prima ligă a Turciei.

Șumudică o lasă pe Yeni Malatyaspor pe ultimul loc în Turcia, cu 16 puncte acumulate în 23 de runde. Nou promovata este despărțită de 10 puncte de Giresunspor, formație care ocupă ultima poziție care asigură menținerea în prima divizie.

Tehnicianul român a înregistrat pe banca lui Yeni Malatyaspor trei victorii, patru remize și 10 înfrângeri în toate competițiile.

Urmăriți Impact.ro și pe