Acuzații grave la Survivor România 2021. Un concurent este catalogat drept ”țepar”. Mărturia unui faimos din muzica românească

Cristian Cojocaru 05.04.2021, 20:06
Acuzații grave la Survivor România 2021. Un concurent este catalogat drept ”țepar”. Mărturia unui faimos din muzica românească

Un cunoscut artist din România îi aduce acuzații grave unui fost concurent din cadrul Survivor. Mesajele pe care cei doi le-au schimbat în ultimele zile sunt destul de dure, totul pornind de la bani.

Acuzații aduse unui fost concurent la Survivor România

Doi dintre cei mai cunoscuți interpreți din România, Costi Ioniță și Liviu Guță au ajuns să se certe mai ceva ca la ușa cortului. Devenit un dur critic al lumii manelelor, Liviu Guță nu ezită să atace pe nimeni din această lume muzicală. De această dată, l-a atacat pe un al greu al genului muzical, Costi Ioniță.

Astfel, după ce Liviu Guță a fost ”păcălit” de către Costi Ioniță, cel din urmă a explicat că absolut tot ceea ce înseamnă un studio costă bani. Modul cum a pus problema însă, nu a fost tocmai pe placul lui Liviu Guță, fiind deranjant de ultima parte a mesajului lui Costi în care a afirmat: Să nu mai fim așa de frustrați și vă spun un singur lucru: Forță! Dar forță la muncă, nu la întins mâna”.

Răspunsul lui Liviu Guță nu a întârziat să apară, spunând:

 „Vreau să îi răspund lui Costi Ioniță la mesajul pe care l-a postat pe pagina lui de Facebook. (…) Vreau să îi transmit lui Costi că eu nu am făcut acel video ca să îmi dea ceva, ci pur și simplu m-a deranjat comportamentul lui. (…) Pe mine nu mă interesează banii, cât mă interesează atitudinea și arogganța de care dau dovadă, vedetismele astea”.

Liviu Guta il ataca pe Costi Ionita dupa ce acesta a venit cu mai multe afirmatii
Liviu Guta il ataca pe Costi Ionita dupa ce acesta a venit cu mai multe afirmatii

”Probabil că furi foarte mult curent, părerea mea”

Din cauza faptului că artistul Costi Ioniță a folosit exemplul curentului consumat, Guță a replicat imediat.

„Te-ai referit la curent, că un artist când vine la tine trebuie să plătească curentul… Mă pufnește râsul… În fine, probabil că furi foarte mult curent, părerea mea, când spui lucrul ăsta. (…) Probabil când vorbești despre curent te referi la faptul că noi am stat nonstop în studioul ăla, toată casa a fost plinjă de beculețe, ai avut și vreo 10 transformatoare, generatoare…

Vreau să fac o paranteză: dragi soliști, de acum când vreți să colaborați cu Costi, fac o glumă, vă rog frumos să vă luați generatoare cu voi în studio pentru ca nu cumva să plătiți curentul. O fi un curent Versace, Armani sau Gucci… Cred că unor oameni au început să le cadă obrajii de la atâta obrăznicie”, a mai spus Liviu Guță.

Cu atât mai mult, Guță nu s-a oprit aici și a continuat, afirmând că ceea ce a spus Costi este o aberație și o prostie.

”Ești conștient că ce ai vorbit pe acel video este o aberație, este o prostie, este o inconș tiență. În peisele pe care le cânți, eu nu te-am auzit cântând. Ți-o spun din tot sufletul, tu doar zici ”Costi Forță, Costi Forță”… Atât! Felicitări pentru tot ce ai făcut și afară, în America sau unde ai fost, felicitări pentru ce faci în România, nu am nimic de obbiectat, dar să aberezi în halul ăsta că trebuie plătit curentul, producția… În primul rând, tu nu ai lansat albumul ăsta, ci alții, tu doar ai încasat bani”, a mai spus Liviu Guță pentru wowbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe