Actrița celebră căreia regele Charles i-a făcut ochi dulci în tinerețe. A cucerit-o cu flori din grădina regală. „Aş fi putut fi prima prinţesă evreică”

Stan Filon 18.09.2022, 15:13

S-a aflat numele actriței celebre căreia regele Charles i-a făcut ochi dulci în tinerețe! Cea care a vorbit despre asta a fost chiar vedeta de talie mondială.Vorbim despre Barbara Streisand, care a fost curtată de cel care a devenit recent Regele al Marii Britanii. Barbara Streisand a divulgat detalii despre prietenia ei cu Prințul Charles. Ea și Prințul de Wales s-au cunoscut în anii 1970, înainte de relația lui cu Prințesa Diana.

Actrița celebră căreia regele Charles i-a făcut ochi dulci în tinerețe

Celebra Barbara Streisand l-a întâlnit pentru prima dată pe Prințul de Wales în 1974, când ea înregistra un album în San Diego, iar Charles slujea în Royal Navy. Prințul Charles a contactat-o pe cântăreață, care l-a invitat apoi la studioul de înregistrări.

„A cerut să mă cunoască. Așa că a venit la studioul de înregistrări”, a spus Streisand, într-un interviu pentru emisiunea britanică, Lorraine. „I-am oferit o înghițitură de ceai și m-am gândit: „Nu au trebuit să testeze dacă ceaiul era otrăvit sau ceva de genul asta. Nu”.

Actrita celebra careia regele Charles i-a facut ochi dulci in tinerete
Actrita celebra careia regele Charles i-a facut ochi dulci in tinerete

„Nu-mi vine să cred, au trecut 47 de ani”

Prințul Charles, de asemenea, a vorbit recent despre prima întâlnire cu Streisand la programul de radio „Music and Memories With HRH Prințul de Wales”. A folosit povestea pentru a introduce melodia „Don’t Rain on My Parade”, pe care Streisand a cântat în Funny Girl.

„Când am auzit că [Streisand] face filmul [Funny Lady, o continuare a lui Funny Girl] în studiourile Warner Brothers… am avut norocul să vizitez platoul și să o cunosc acolo”, a spus Charles. „Nu voi uita niciodată talentul ei orbitor, efervescent, vitalitatea și atracția unică a vocii ei și abilitățile ei de actorie. Următoarea melodie, „Don’t Rain on My Parade”, este, așadar, plină de amintiri speciale de acum, nu-mi vine să cred, 47 de ani”.

De atunci, cei doi s-au apropiat. „Am devenit prieteni”, a remarcat Streisand. „Și mi-a plăcut să petrec ceva timp la Highgrove pentru o strângere de fonduri în weekend și să merg prin grădinile lui”.

Cântăreața și-a amintit și de o interacțiune amuzantă între ea și prinț, când se afla în vizită la Londra. La hotelul ei, Streisand a trecut prin camera asistentei ei la acea vreme și a observat un aranjament floral ciudat.

„Aș fi putut ajunge să fiu prima prințesă evreiască!”

„Am trecut pe lângă camera [asistentului] și am văzut acest buchet de flori și am spus: „Cine mi-a trimis asta?” iar ea a spus: „Un fan pe nume Charles”. Și i-am spus: „Serios? Lasă-mă să văd biletul”, și-a amintit Streisand. „Și am văzut sigiliul [prințului Charles]”.

Streisand a observat că florile păreau neobișnuite, deoarece erau din grădinile regale, mai degrabă decât dintr-o florărie. Ea a remarcat: „Erau din grădinile lui și aveau un aspect diferit”. „Pur și simplu l-a confundat cu un fan”, a spus Streisand. „A fost atât de amuzant, m-am gândit. Acesta este Prințul Charles!”

Deși relația nu s-a extins dincolo de o prietenie, celebra cântăreață Barbara Streisand a glumit despre posibilitatea de a fi mers mai departe în relația cu prințul Charles.

„Asta a fost înainte să o întâlnească pe Diana. Am avut o replică foarte amuzantă pe scenă când a venit să vadă spectacolul. I-am spus: „Știi, dacă mi-aș fi jucat bine cărțile, aș fi putut ajunge să fiu prima prințesă evreiască!”. Asta a fost o gluma”, a conchis celebra actriță.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...