Actorul după care au suspinat multe românce a împlinit 74 de ani. Cum arată acum, puține l-ar mai recunoaște

Mihnea Tălău 20.03.2023, 08:17
Actorul după care au suspinat multe românce a împlinit 74 de ani. Cum arată acum, puține l-ar mai recunoaște

Actorul a cucerit o lume întreagă ăn rolul lui Bobby Ewing din serialul Dallas a ajuns, pe nesimțite la vârsta de 74 de ani. El este de origine irlandeză și este născut pe 17 martie, chiar de Saint Patrick’s Day.

Tragediile care i-au marcat viața

Pentru Patrick Duffy viața nu a fost întotdeauna simplă, moartea tragică a părinților săi a lăsat o amprentă asupra sa. Părinții lui Duffy conduceau un bar, dar într-o zi au fost atacați de doi bărbați înarmați și beți, care i-au ucis pe amândoi cu sânge rece.

Actorul, după care au suspinat și multe românce, a declarat în repetate rânduri cât de distrus a fost după aceea, dar când și-a întâlnit soția, Carlyn Rossertet, totul s-a schimbat. El și Carlyn au avut o căsnicie fericită timp de 43 de ani, până la moartea ei, în 2017.

Duffy a declarat după moartea acesteia că nu își dorește o nouă relație.

Cei doi au avut doi copii, Padraic Terrence și Conor Duffy, angajați și ei în industria cinematografică. Padraic lucrează ca actor și scenarist, în timp ce Conor și-a întins aripile ca actor. Deși le-a fost mai ușor să își găsească un loc de muncă în această profesie, nu toate ușile li s-au deschis automat, ceea ce dovedește că niciunul dintre ei nu a reușit să obțină o faimă mai mare, ci mai degrabă au apărut doar în roluri episodice minore și în lucrări de fundal.

În ciuda acestui fapt, Duffy este foarte mândru de ei, în trecut și-a luat fiii cu el la mai multe evenimente pe covorul roșu, pentru că au o legătură foarte strânsă.

Zâmbetul și farmecul actorului nu s-au stins nicio clipă

După moartea iubitei sale soții, actorul a spus că nu vrea să mai cunoască pe altcineva, dar s-a îndrăgostit în timpul pandemiei de Linda Purl, cu care, acum, este foarte fericit.

Privindu-l pe Duffy, în vârstă de 74 de ani, chiar dacă este cărunt, zâmbetul și farmecul actorului nu s-au stins nicio clipă.

Patrick Duffy a jucat rolul lui Bobby Ewing din serialul Dallas vreme de 13 ani (1978-1991), dar a mai putut fi văzut și în „Step by Step”, „Family Guy” sau „The Bold and the Beautiful” .

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...