Actorul celebru care a fost îndrăgostit de Corina Chiriac toată viața. Propunerea indecentă cu care a încercat să o cucerească. „Vrei să mergem aici în grădină?”

Andreea Bisinicu 04.12.2022, 12:30

Corina Chiriac a fost dintotdeauna o prezență scenică spectaculoasă, o artistă desăvârșită și o femeie captivantă, reușind să cucerească privirile celor mai de seamă reprezentanți ai sexului puternic. Puțini sunt cei care știu cine este actorul care a fost îndrăgostit de marea artistă, în tinerețe. Cei doi s-au revăzut, recent, la teatru.

Ce propunere indecentă i-ar fi făcut actorul Florin Zamfirescu Corinei Chiriac

Corina Chiriac și-a lansat cartea „Două piese de teatru” în data de 28 noiembrie, în foaierul Teatrului Odeon din Capitală, eveniment la care au fost invitați oameni de seamă ai teatrului și filmului, nume grele din industria autohtonă. Printre invitați s-a numărat și actorul Florin Zamfirescu.

Protagonistul din serialul „Inimă de țigan” a recunoscut că mereu a avut o slăbiciune pentru Corina Chiriac, căreia i-ar fi făcut și o propunere indecentă, în urmă cu mai mulți ani, una pe care artista a refuzat-o cu politețe și eleganță.

„A fost o glumă. Eu locuiesc în Mogoșoaia și cândva, acum vreo 20 de ani, am făcut o petrecere de ziua mea și bineînțeles că am chemat-o și pe Corina. Eu mereu îi spun că am fost îndrăgostit de ea și ea tratează cu umor lucrurile acestea.

Am ieșit afară, era cald și aveam o grădină, era seară, plouase cu o zi înainte. Și eu zic, Corina, cât am stat eu după tine toată tinerețea mea? Nu vrei să mergem aici în grădină să ne dăm pe brazdă? La care ea zice: Nu pot, pentru că am pantofi cu toc.”, a dezvăluit marele actor Florin Zamfirescu, potrivit viva.ro.

Bijuteria pe patru roți cu care actorul Florin Zamfirescu se plimbă pe șosea
Bijuteria pe patru roți cu care actorul Florin Zamfirescu se plimbă pe șosea

„Am văzut cea mai senzuală gură pe care poți s-o vezi în viață!”

Actorul s-a simțit extrem de onorat să fie prezent la lansarea volumului celebrei artiste. Mai mult de atât, Florin Zamfirescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa faimoasei Corina Chiriac, admirându-i trăsăturile fizice evidente.

„De câteva bune zile, da mai bine de o săptămână, aștept cu emoție ziua de azi, seara de acuma. Știu de la Corina că m-a tot invitat să prezint această carte din cele două, pe care le-am și citit.

Această carte de amintiri este o carte fenomenală, e o carte pe care nu poți s-o mai lași din mână. Eu am cunoscut-o pe Corina din anul I de facultate. Am văzut cea mai senzuală gură pe care poți s-o vezi în viață. Eu mai văzusem prin filme.”, a completat actorul.

Citește și Florin Zamfirescu a renunțat la țigări și la băutură, la 10 ani de la infarctul suferit: ”Cu alcoolul nu m-a văzut nimeni amețit. Mai beam trei beri sau țuică”. EXCLUSIV

Urmăriți Impact.ro și pe