Actorul celebru care a avut o relaţie cu Shakira. Cu cine s-a iubit artista înainte de Pique

Andra Daoud 28.06.2022, 10:30
Actorul celebru care a avut o relaţie cu Shakira. Cu cine s-a iubit artista înainte de Pique

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit recent, după 12 ani de iubire. Deși relația cu fotbalistul de la FC Barcelona a fost cea mai cunoscută pe care a avut-o cântăreața, se pare că ea s-a iubit în trecut și cu un actor celebru, iar totul a ieșit la iveală abia acum. Starul era cu câțiva ani buni mai mare decât ea, iar familia Shakirei nu l-a acceptat niciodată.

Actorul de telenovele care a avut o relație cu Shakira

Shakira și Gerard Pique țin primele pagini ale ziarelor din toată lumea, de când au anunțat că se despart. Ies la iveală amănunte din trecutul lor, pe care puțini le știau, iar unul dintre acestea are legătură cu viața amoroasă a Shakirei, dinainte să îl cunoască pe fotbalistul cu care are doi copii. Artista columbiană a avut o relație cu un actor care a făcut furori în telenovele, în anii 2000.

Osvaldo Rios, cunoscut pentru rolurile din „Kassandra”, „Jurământul” sau „Triumful dragostei”, a cucerit-o pe frumoasa Shakira în anul 1996. Shakira abia trecuse de vârsta majoratului atunci, în timp ce actorul de telenovele avea aproape dublul vârstei ei, 36 de ani. În ciuda diferenței mari de vârstă, se pare că artista s-a îndrăgostit fulgerător de el, însă familia ei nu a fost de acord cu relația.

Părinții Shakirei s-au opus mai ales că, la vremea respectivă, existau zvonuri cu privire la comportamentul violent al actorului față de femei. Fosta lui iubită, Daisy Annette Santiago, chiar a depus o plângere pe numele lui. Osvaldo și Shakira au fost împreună timp de 8 luni, după care au apărut acuzații de violență, pe care actorul le-a negat vehement.

„M-am purtat cu ea ca un prinț. Majoritatea cântecelor de pe albumul ‘Donde estan los ladrones’ mi le-a dedicat și nu dedici melodii cuiva care te maltratează”, a declarat Osvaldo Rios.

Actorul celebru care a avut o relatie cu Shakira. Cu cine s-a iubit artista inainte de Pique
Shakira si Osvaldo Rios, pe vremea cand formau un cuplu

Cum a cucerit-o Osvaldo Rios pe Shakira

Cea care i-a dat de gol cu privire la relație este Maria del Rosario, autoarea unei biografii neautorizate despre Shakira. Ea a descris cum a cucerit-o actorul de telenovele pe cântăreța cu 17 ani mai mică decât el:

„Era seducător și știa cum să cucerească o femeie, așa cum s-a întâmplat și cu Shakira. Știa ce mâncare preferă, care este cartea ei favorită, la ce oră îi plăcea să meargă la culcare și absolut tot ce era important pentru ea. Acest bărbat, cu comportamentul lui, a făcut-o pe Shakira să creadă că era sufletul ei pereche. S-a îndrăgostit până peste cap”.

Dacă Osvaldo Rios era cu mult mai mare decât ea, mai târziu gusturile Shakirei s-au schimbat, iar bărbatul cu care a avut o relație de 12 ani, Gerard Pique, este cu 10 ani mai tânăr decât cântăreața. Cei doi păreau că formează cuplul perfect, până în momentul în care au decis să pună punct relației, iar motivul se pare că ar fi infidelitatea fotbalistului.

Urmăriți Impact.ro și pe