Louie Anderson, personajul principal din desenul animat „Viața cu Louie”, a murit. Actorul avea 68 de ani

Badea Violeta, Iancu Andreea 21.01.2022, 22:28

Celebrul actor de comedie a trecut prin momente cumplite după ce a ajuns în stare gravă la spital. Cunoscut pentru faptul că a adus multe zâmbete pe buze în copilăria multora dintre noi datorită producțiilor de succes în care a apărut, actorul Louie Anderson a murit la vârsta de 68 de ani, în urma complicațiilor bolii teribile de care suferea.

Louie Anderson a murit la vârsta de 68 de ani. „Viața cu Louie” rămâne o amintire

Update, 21 ianuarie – Louie Anderson, celebru pentru cariera sa de comediant, regizor și actor premiat cu Emmy, a murit la vârsta de 68 de ani, potrivit NBC News. Anunțul a fost făcut de Glenn Schwartz, publicistul său. Din păcate, actorul se confruntase în ultimele zile cu probleme grave de sănătate și se afla internat într-un spital din Las Vegas, după ce a fost tratat în trecut pentru cancer. Potrivit informațiilor transmise de Glenn Schwartz, decesul a fost cauzat de complicații provocate de cancer.

Creatorul celebrului serial de desene animate „Viața cu Louie” a jucat recent într-un serial de televiziune, genul comedie-dramă, intitulat ”Baskets”. Pentru acest rol a primit premiul Emmy, alături de alte două nominalizări. De asemenea, actorul a fost recompensat cu două premii Emmy și pentru serialul care l-a făcut celebru. Louie Anderson a dat voce personajului principal al producției animate, realizată în perioada 1995-1998. Acțiunea filmului de desene animate a avut la bază copilăria sa în St. Paul, Minnesota, într-o familie cu 11 copii.

Știrea inițială

Actorul fusese diagnosticat cu o boală cumplită

Aproape că nu există român care să nu fi urmărit măcar o dată în viață desenul animat „Viața cu Louie”. Ei bine, personajul principal al acestei producții există și în realitate și se numește Louie Anderson. Din păcate, comediantul, în vârstă de 68 de ani, trece prin momente cumplite.

De curând, acesta a ajuns în stare gravă la spital, fiind diagnosticat cu o formă de cancer al sistemului limfatic, conform publicației Daily Mail.

Louie Anderson se poate lăuda cu 40 de ani de carieră. Comediantul și-a făcut debutul în televiziune în anul 1984, în cadrul emisiunii „The Tonight Show”.

Ulterior, acesta a jucat, în 1988, în pelicula „Coming 2 America”. Continuarea acestui film a fost lansată în martie 2021. Pe lângă talentul său actoricesc, Louie Anderson s-a remarcat și prin greutatea sa în exces.

„Practic postul intermitent. Un minut mănânc, un minut nu mănânc. Apoi mănânc din nou. Îmi dau seama că în acest fel mănânc timp de 30 de minute din 60, adică jumătate.

Încerc să ajung la 40/20, așa că nu mănânc timp 40 de minute și mănânc următoarele 20 de minute”, spunea actorul.

Louie Anderson
Louie Anderson

Serialul animat „Viața cu Louie” i-a adus celebritatea în România

Serialul animat „Viața cu Louie” a făcut furori în ţara noastră în anii 2000. Povestea e inspirată chiar din viața reală a lui Louie Anderson. Din păcate, actorul a trăit mai multe drame de-a lungul timpului.

Fratele său mai mic, Thomas Todd Anderson, cunoscut în desene drept Tommy, a murit pe data de 23 februarie 2016. Bărbatul avea doar 60 de ani și a decedat în somn.

Potrivit Wikipedia, Louie Anderson mai avea încă 10 frați. Părinții săi se numeau Ora-Zella Anderson şi Louis William Anderson. Comediantul a fost cel de-al doilea copil al acestora. Louie s-a născut şi a copilărit în Saint Paul, Minnesota.

În anul 2016, actorul dezvăluia că, de fapt, au fost 16 frați, dar două seturi de gemeni şi încă un copil au murit la naştere.

Urmăriți Impact.ro și pe