Actor dat dispărut în ianuarie, găsit mort și ascuns sub podeaua unei case

Beatrice Dumitru 25.05.2023, 23:58
Actor dat dispărut în ianuarie, găsit mort și ascuns sub podeaua unei case

Un actor a fost dat dispărut în luna ianuarie, iar acum a fost găsit mort și îngropat la doi metri sub podeaua unei case. Poliția l-a identificat pe acesta după amprente. Ce s-a întâmplat, de fapt.

Actorul era îngropat la doi metri sub podeaua unei case

Actorul, în vârstă de 44 de ani, a fost văzut ultima dată pe 27 ianuarie, iar mama lui, Maria das Dores, a spus că a vorbit ultima oară cu el pe 29 ianuarie și i-a spus că urma să meargă la un interviu pentru un job nou și că stătea acasă la un prieten.

Cadavrul actorului brazilian Jefferson Machado Costa a fost găsit îngropat într-o ladă din lemn, la doi metri sub podeaua unei case. Acesta fusese declarat dispărut în mod oficial pe 9 februarie. Jefferson iubea animalele de companie și avea opt câini și așa familia a aflat despre dispariție acestuia, deoarece animalele au fost găsite abandonate în locuința din Zona de Vest a capitalei Rio de Janeiro.

Actor dat dispărut în ianuarie, găsit mort și ascuns sub podeaua unei case
Actorul Jefferson Machado Costa. Sursa foto: Instagram

Unde a fost găsit actorul

La începutul acestei săptămâni, poliția a percheziționat o anexă de pe o proprietate din Rio de Janeiro și a descoperit cadavrul lui Jefferson Machado Costa legat și îngropat într-o ladă din lemn sub podea. Proprietatea aparține unei femei care a spus că a închiriat spațiul respectiv unei persoane care este acum pe lista suspecților.

Lada fusese îngropată la aproximativ doi metri sub podea și a fost nevoie de nouă persoane pentru a scoate lada din pământ. Poliția a stabilit că lada în care a fost pus acesta era a lui și a dispărut de la el de acasă.

După ce și-a părăsit satul natal, în 1997, Jefferson Machado Costa a studiat actoria și alte discipline, precum dreptul și comunicarea socială.  El a fost actor de televiziune, a jucat în mai multe filme braziliene, dar a fost implicat și în procesul de producție și voluntariat, potrivit Globo.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...