Acestea au fost ultimele cuvinte ale fetiţei ucise pe trecerea de pietoni de către un poliţist. Ce i-a spus Raisa mamei sale

Nicu Stan 15.01.2022, 13:28
Acestea au fost ultimele cuvinte ale fetiţei ucise pe trecerea de pietoni de către un poliţist. Ce i-a spus Raisa mamei sale

Acestea au fost ultimele cuvinte ale fetiţei ucise pe trecerea de pietoni de către un poliţist. Ce i-a spus Raisa mamei sale înainte de a pleca spre școală. Două eleve din București, de 11 și 12 ani, au fost lovite de un polițist pe trecerea de pietoni, în timp ce traversau strada și se îndreptau spre casă. Una dintre eleve a murit pe loc.

Ce i-a spus fetița omorâtă de polițist pe trecerea de pietoni mamei sale. Au fost ultimele cuvinte

Eleva de doar 12 ani, Raisa, este cea care a murit pe loc în ciuda eforturilor făcute de medici. Cealaltă fetiță a ajuns cu răni grave la spital. Conform medicilor, fetița a murit din cauza impactului foarte puternic. „Mamă, am plecat spre şcoală”, asta i-a spus Raisa ultima oară mamei sale, potrivit Antena 3.

Raisa a lăsat în spate doi părinți îndurerați, dar și un frate mai mic, care au aflat că fata lor s-a stins din viață. Unchiul fetei a dezvăluit că nepoata sa se deplasa către casă împreună cu o altă colegă în momentul în care mașina de poliție le-a lovit chiar pe trecerea de pietoni.

Raisa avea un fratior de 3 ani
Raisa avea un fratior de 3 ani

Medicii au încercat să o resusciteze, însă fără succes

„Au luat-o să o bage în mașină, să o resusciteze, ne-au spus că sunt șanse minime de supraviețuire, am sperat în continuare să își revină, ceea ce nu s-a mai întâmplat”, a spus unchiul fetiței decedate.

În plus, bărbatul a mai subliniat faptul că în momentul de față cei doi părinți sunt devastați. Tânăra ucisă mai avea și un frate în vârstă de doar trei ani care se afla la grădiniță la momentul producerii tragediei.

Familia Raisei mai are un băiețel de 3 ani

„Mai are un băiețel de trei ani care, din fericire, era la grădiniță. Este la grădiniță și nu știe nimic deocamdată. Nu știu cum o să facă ei, să îi dea vestea”, a spus unchiul minorei omorâte, în cadrul emisiunii Mirelei Vaida.

Cealaltă fetiță lovita de mașina poliției, de 11 ani, a fost transportată de urgență la spital, cu fractură de gambă și contuzie abdominală.

Polițistul era în timpul programului

Conform informațiilor făcute publice până în prezent, polițstul care le-a lovit pe cele două fetițe se afla în timpul programului în momentul în care s-a produs tragedia, însă nu se afla într-o misiune urgentă, astfel încât nu avea niciun motiv să aibă girofarele aprinse.

„Mașina poliției nu avea luminile, nici sunetul pornite. Le putea vedea de la o distanță foarte mare. Ele nu au fugit, au mers încet. Mașina avea o viteză foarte mare. Dacă voia să încetinească, în momentul în care le-a văzut, o făcea”, a mai spus unchiul fetei de 12 ani, în emisiunea de la Antena 1.

Polițistul vinovat de tragedie, violent cu jurnaliștii care așteptau declarații

Polițistul vinovat de tragedie a fost plasat vineri sub control judiciar de către procurori. În plus, după ieșirea de la audieri, acesta a avut o ieșire violentă.

A bruscat mai mulț jurnaliști care îl așteptau. S-a urcat într-o mașină și a demarat în trombă fără a da vreo declarație.

Urmăriți Impact.ro și pe