Aceste maşini, confiscate direct. Ce nu mai au voie să facă şoferii dacă nu vor să rămână fără autovehicul

Nicu Stan 18.02.2021, 08:42
Aceste maşini, confiscate direct. Ce nu mai au voie să facă şoferii dacă nu vor să rămână fără autovehicul

Aceste maşini, confiscate direct. Ce nu mai au voie să facă şoferii dacă nu vor să rămână fără autovehicul, citiți în articolul de mai jos.

Dacă ai făcut această greșeală în trafic vei rămâne fără mașină. Legea a intrat deja în vigoare de miercuri

Aceste mașini vor fi cofiscate direct, dacă șoferii vor încălca legea. Ce nu mai au voie să facă şoferii dacă nu vor să rămână fără mașină.

Sunt vești proaste pentru șoferi după ce un primar din România a luat o decizie radicală. Potrivit acestuia, mașinile vor fi confiscate dacă fac acest lucru. În plus, primarul a precizat că s-a ajuns în această situație întrucât orice altă metodă civilizată nu a mers.

Primarul Brăilei a luat măsura radicală

Marian Dragomir, primarul din Brăila, a venit cu o decizie radicală în ceea ce privește mașinile care aruncă gunoi prin zonă. Potrivit edilului, toate mașinile care aruncă gunoi pe domeniul public vor fi confiscate. La fel se va proceda și în cazul căruțelor.

Măsura dură, care a intrat deja în vigoare de miercuri, 17 februarie, este o altă modalitate de a-i constrânge pe oameni să nu mai lase gunoaie pe domeniul public.

Mașinile confiscate vor fi vândute de Primărie, iar căruțele distruse

Ne-am săturat să strângem după ei de 30 de ani! S-a demonstrat că nicio altă metodă de civilizare nu a funcționat! Mijloacele de transport auto confiscate vor fi văndute și veniturile vor intra la bugetul național (nu local, dar nu acest lucru contează), iar căruțele vor fi distruse.

Ca și în alte situații delicate, avem puterea de a lua cele mai dure măsuri. Ne asumăm și aceste lucruri”, a precizat Marian Dragomir pe contul său de Facebook.

Cine va efectua controalele

De asemenea, primarul social-democrat a mai subliniat că, în cei 30 de ani de amenzi și educare, populația nu a înțeles nimic, aceștia continuând să arunce gunoiul pe străzi.

Primarul Brăilei a mai amintit că stabilirea vinovaților și confiscările se desfășoară cu ajutorul angajaților Primăriei Municipiului Brăila, angajaților Gărzii de Mediu, precum și a Poliției Locale.

Se vor monta și camere de supraveghere

Pe de altă parte, tot ca măsură a stopării acestui fenomen, primarul Marian Dragomir a precizat că anul acesta vor fi montate încă 200 de noi camere de supraveghere.

Camerele de supraveghere vor fi montate pe străzi și vor furniza imagini care vor ajuta la identificarea persoanelor care aleg să arunce gunoiul pe domeniul public.

Urmăriți Impact.ro și pe