Acesta a fost primul gest făcut ca noul preşedinte al S.U.A. Ce a scris Joe Biden pe reţelele de socializare

Andreea Bisinicu 21.01.2021, 08:48
Acesta a fost primul gest făcut ca noul preşedinte al S.U.A. Ce a scris Joe Biden pe reţelele de socializare

Primul gest făcut de Joe Biden ca noul preşedinte al S.U.A. Ce a scris liderul american pe reţelele de socializare. Miercuri, 20 ianuarie, a avut loc ceremonia de învestire a lui Joe Biden ca președinte al Statelor Unite ale Americii. Care a fost primul lucru pe care Biden l-a declarat ca șef al statului american. Mesajul său a fost distribuit pe Twitter de milioane de cetățeni.

Primul gest făcut de Joe Biden ca noul preşedinte al S.U.A

Joe Biden a devenit, oficial, președintele Statelor Unite ale Americii pe data de 20 ianuarie 2021. După ce a preluat ștafeta de la predecesorul său, Donald Trump, Biden a postat primul mesaj în calitate de lider al statului american, pe rețelele de socializare. După ce a depus jurământul în fața unei lumi întregi, Biden a scris primul mesaj de pe POTUS, contul de Twitter care i-a fost transferat ca președinte american. Joe Biden va conduce statul american pentru următorii patru ani, având-o ca mâna lui dreaptă pe vicepreședintele Kamala Harris. Miercuri, 20 ianuarie, Biden a devenit, oficial, al 46-lea președinte american.

„Nu este timp de pierdut atunci când vine vorba de abordarea crizelor cu care ne confruntăm. De aceea, astăzi (miercuri – n.r.) mă îndrept spre Biroul Oval pentru a mă apuca de muncă, oferind acțiuni îndrăznețe și ajutor imediat pentru familiile amenicane”, a scris Joe Biden, noul președinte al Statelor Unite ale Americii, pe contul oficial de Twitter.

Ce mesaj a transmis Barrack Obama, fix după învestirea lui Joe Biden ca președinte al SUA

Barrack Obama l-a felicitat, printr-o postare pe Facebook, pe cel care i-a fost prieten bun și vicepreședinte în vremea când el ocupa tronul din Biroul Oval. Acesta vorbește despre calitățile incontestabile ale lui Joe Biden și ale Kamalei Harris, despre care fostul președinte american este convins că vor face o treabă excelentă în fruntea S.U.A. în următorii patru ani de zile:

„Astăzi, am văzut un nou președinte care își depune jurământul și deschide o reînnoire a democrației noastre. Eu și Michelle am fost onorați să fim acolo pentru a-i sprijini pe președintele Biden și vicepreședintele Harris în această zi istorică. Și, deși țara noastră încă nu se confruntă cu lipsă de provocări, nu există în cine să am mai multă încredere să ne scoată din ele decât Joe. Acesta este un om a cărui viață este definită de rezistență – care a stăpânit arta de a transforma durerea în scop. Și știu că va face același lucru pentru țara noastră. Transformând durerea acestei pandemii într-o șansă de a vaccina o națiune. Ridicând piesele unei economii devastate și reconstruind una mai bună, în care toată lumea este unită. Înlocuind diviziunea și ura din ultimii patru ani cu un fel de conducere care ne leagă rănile și ne aduce împreună. El va fi servit bine de un aliat loial, strălucitor și vizionar, vicepreședintele Harris.”, a scris fostul președinte american Barrack Obama pe contul său oficial de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe