Accidentul care a paralizat linia tramvaiului 41 din București. Cum a ajuns mașina acolo. Imagini EXCLUSIVE

Ana Anitoiu, Rădulescu Valentin 29.11.2020, 18:43

Un accident a paralizat linia tramvaiului 41, duminică seara, în București, după ce o mașină s-a răsturnat pe șine, pe Șoseaua Virtuții din Capitală. Impact.ro vă prezintă imagini exclusive de la locul incidentului care a afectat pe toți călătorii de pe această linie de metrou ușor esențială pentru bucureșteni. Iată ce s-a întâmplat.

Cum a ajuns mașina să se răstoarne, pe linia tramvaiului 41 din București

Din primele informații, se pare că mașina s-a răsturnat după ce s-a izbit într-un stâlp din apropierea liniei tramvaiului 41, pe Șoseaua Virtuții. Șoferul ar fi încercat să evite un alt autoturism, care ar fi ieșit de la o benzinărie.

La fața locului a intervenit un echipaj de poliție, precum și unul de pompieri și un echipaj de salvare. Mașina este ridicată de pe șinele de tramvai, pentru ca circulația să poată fi reluată.

Câte persoane au fost implicate în accidentul ce a blocat linia tramvaiului 41 din București

Tot din primele informații, de la fața locului, în accidentul ce s-a petrecut pe Șoseaua Virtuții au fost implicate trei persoane. Ar fi vorba despre doi tineri și o tânără. Doi dintre ei ar fi fost răniți și preluați de SMURD, pentru a fi transportați la un spital. Șoferul, însă, ar fi fugit de la locul incidentului, conform unor martori.

Din fericire, circulația tramvaiului 41 a fost oprită la timp. În urm acestui accident ce a blocat linia de tramvai, în Capitală, nu s-au înregistrat decese. Click pe galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini exclusive de la locul accidentului! 

Accidentul care a paralizat linia tramvaiului 41 din Bucuresti. Cum a ajuns masina acolo. Imagini EXCLUSIVE
Imagine de la locul accidentului. Sursa: Valentin Rădulescu, Impact.ro

Schimbare pentru cei care circulă cu tramvaiul sau autobuzul, în București

Recent, noul primar general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că, în curând, va exista un bilet unic pentru mijloacele de transport public de suprafaţă din București. În această decizie nu este inclusă și circulația cu metroul.

”Fără îndoială că o să avem curând un bilet unic, pentru că e logic ca lucrul ăsta să se întâmple. A şi funcţionat această chestiune în urmă cu patru sau cinci ani dacă nu mă înşel. În acest moment, Bucureştiul plăteşte o subvenţie consistentă către transportul public de suprafaţă, plăteşte o subvenţie consistentă către sistemul de încălzire, nu îşi permite să mai plătească o subvenţie pentru metrou.”, a declarat Nicuşor Dan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...