Accidentare de nedescris la Survivor 2021. Cine este concurentul în pericol să plece acasă: “Rău de tot”

Nicu Stan 04.06.2021, 13:41
Accidentare de nedescris la Survivor 2021. Cine este concurentul în pericol să plece acasă: “Rău de tot”

Accidentare de nedescris la Survivor 2021. Cine este concurentul în pericol să plece acasă din Republica Dominicană, citiți în articolul de mai jos.

Concurentul preferat al publicului de la Survivor s-a accidentat grav. ”Am călcat strâmb rău de tot”

A avut loc o accidentare de nedescris la Survivor 2021. Cine este concurentul în pericol să plece acasă. Concurentul grav accidentat este nimeni altul decât Albert Oprea, concurentul favorit al publicului. Războinicul a avut parte de cea mai urâtă accidentare de până acum de la Survivor.

Debutează primul joc de Imunitate al săptămânii, însă pentru Albert Oprea nu, întrucât nu prea a fost cu noroc acest traseu deoarece se accidentează serios.

Albert se accidenteaza la Survivor
Albert se accidenteaza la Survivor

Albert Oprea, afectat grav de cele întâmplate

Se va vedea clar că Albert Oprea de la Războinici este afectat de ce i se întâmplă în aceste momente și cu siguranță gândul îi este la parcursul sau spre Finala Survivor România.

Astfel, favoritul publicului de luni de zile, care a fost votat în mod constant are parte de cea mai grea perioadă din concurs deoarece s-a accidentat grav pe teren. Medicul a intervenit urgent, iar Marius Crăciun a fost și el alături de coechipierul sau pentru a-l ajuta: “Am călcat strâmb rău de tot…”, a strigat Albert Oprea, speriat și descumpănit că i se întâmplă tocmai acum acest lucru.

Tensiunile dintre Războinici și Faimoși ating cote alarmante

Pe lângă accidentarea lui Albert, se pare ca s-au întețit și tensiunile dintre unii concurenți de la Faimosi și Războinici, însă relația dintre Sebastian și Zanni are cel mai mult de suferit. De asemenea, cel care urmărește toată această dramă este nimeni altul decât Ștefan Ciuculescu.

“Starea lui Sebi s-a schimbat de la unificare. Ma asteptam la asta pentru ca Zanni asa cum a spus-o si el, s-a apropiat putin mai mult de Adelina. In momentul de fata, ceea ce transmite Adelina, il gadila la timpane pe Zanni. Au inceput sa iasa firele, cateun fir, cateun fir…”, spune Ștefan Ciuculescu.

Zanni intră în conflict cu Adelina

În plus, Consiliul de Nominalizare aduce în prim plan un scandal monstru între Faimoși și Războinici, iar concurenții vizați sunt tocmai Zanni și Adelina. Se pare ca Zannidache s-a întors, culmea, împotriva Adelinei. “Pentru ca esti de cateva zile aici, nu ai cum sa pornesti un show. E game over cu tine…“, a spus Zannidache. Astfel, concurenții vor da tot ce este mai bun pe traseu pentru a nu ajunge să facă nominalizări în consiliu.

Energia jocului este la cote înalte! Fracțiuni de secunde vor face diferența. Deplasarea pe traseu este extraordinară! Ce ducel avem aici! Ce spectaculos!”, a declarat Daniel Pavel.

Urmăriți Impact.ro și pe