Accident tragic pe o șosea din Giurgiu. Doi tineri au murit, altul luptă să trăiască

Cătălina Burghelea 15.02.2022, 06:02
Accident tragic pe o șosea din Giurgiu. Doi tineri au murit, altul luptă să trăiască

Un accident deosebit de grav s-a produs, luni, pe DJ 401, între localităţile Floreşti şi Stoeneşti, din județul Giurgiu. Două mașini s-au izbit violent, apoi s-au răsturnat în afara carosabilului. Un tânăr de 18 ani și-a pierdut viața şi doi bărbaţi, de 23 şi 35 de ani, au fost transportaţi la un spital din Capitală. Ulterior, medicii de la Unitatea de Terapie Mobilă au declarat și decesul tânărului de 23 de ani.

Accident teribil în județul Giurgiu

A fost accident pe o șosea din județul Giurgiu. În urma impactului, două mașini s-au răsturnat în șanț. Un tânăr, în vârstă de 18 ani, a fost găsit încarcerat într-unul dintre autoturisme și a fost nevoie de accesoriile specifice pentru a putea fi extras dintre fiarele contorsionate. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare, acesta nu a supraviețuit. Ceilalți doi răniți, de 23 şi 35 de ani, au fost duși la spital, însă, tânărul de 23 de ani a decedat.

Două mașini implicate s-au răsturnat în afara șoselei

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Giurgiu au anunțat, luni seara, că pompierii au intervenit în cazul unui accident rutier produs pe DJ 401 A, între localitațile Florești și Stoenești, județul Giurgiu. Au fost implicate două mașini, ambele găsite răsturnate în afara șoselei și puternic avariate.

Un tânăr a murit, alți doi au fost răniți

Un tânăr, în vârstă de 18 ani, a rămas încarcerat, fiind nevoie de accesorii specifice pentru a putea fi extras de salvatori. Acesta se afla în stop cardio-respirator în momentul în care pompierii au ajuns la fața locului. Ulterior, din cauză că nu a răspuns la manevrele de resuscitare, echipajul medical a declarat decesul victimei. Alți doi bărbați, în vârstă de 23 și 35 de ani, conștienți, au fost duși de paramedicii SMURD la un spital din București. Presa locală transmite că și persoana de 23 de ani a murit.

Pompierii au intervenit în forță

La locul accidentului din județul Giurgiu s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Gărzii de Intervenție Roata de Jos, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, și cu o unitate de descarcerare. De asemenea, s-au deplasat două ambulanțe SMURD și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. Pompierii au curățat șoseaua după finalizarea anchetei efectuate de oamenii legii.

„În această seară (n.r. – luni, 14 februarie), pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi să intervină pe DJ 401 A, între localităţile Floreşti şi Stoeneşti în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal şi Gărzii de Intervenţie Roata de Jos, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, o descarcerare, două ambulanţe SMURD şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Giurgiu. Echipajele de salvatori au găsit la faţa locului două autoturisme răsturnate în afara părţii carosabile.

Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost găsit încarcerat într-unul dintre autoturisme, fiind nevoie de accesoriile specifice pentru a putea fi extras. Acesta se afla în stop cardiorespirator şi i s-au efectuat manevrele de resuscitare, dar, din păcate, în urmă cu câteva minute a fost declarat decesul”, a declarat Nicoleta Beianu, purtătoare de cuvânt ISU Giurgiu.

Oamenii legii anchetează cauzele și condițiile în care s-a produs impactul violent

În noaptea de luni spre marți, medicii de la Unitatea de Terapie Mobilă au declarat și decesul tânărului de 23 de ani. Acesta ar fi avut permis auto de doar o lună.

Poliţiştii efectuează cercetări cu privire la cauzele şi condiţiile în care a avut loc accidentul grav de pe pe DJ 401 A.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...