Accident teribil pe o stradă din București. Un copac a căzut peste un bărbat, care este starea victimei

Anca Manolica 24.11.2022, 19:42

Incident teribil în seara zilei de joi, 24 noiembrie 2022, în Capitală. Un copac a căzut peste un bărbat, chiar în fața sediului Inspectoratului General al Jandarmeriei Române din București. Cum s-a produs totul și în ce stare se află victima. Ce au transmis reprezentanții Jandarmeriei Române.

Accident teribil pe o stradă din București

În această seară, pe strada sediului Inspectoratului General al Jandarmeriei Române din Capitală, un bărbat, de aproximativ 45 de ani, a fost lovit de un arbore căzut din pădure.

La fața locului a intervenit de urgență, pentru acordarea primului ajutor, jandarmul care se afla în postul de pază și un echipaj medical din incinta Jandarmeriei Române. Ulterior, a fost solicitat sprijinul imediat al structurilor abilitate, SMURD, ISU-BIF, BPR. De asemenea, s-a suplimentat numărul de jandarmi care să asigurare perimetrul.

„La fața locului au intervenit de urgență, pentru acordarea primului ajutor jandarmul aflat în postul de pază și un echipaj medical din incinta Jandarmeriei Române. A fost solicitat sprijinul imediat al structurilor abilitate, SMURD, ISU-BIF, BPR. Totodată, au fost trimise efective suplimentare de jandarmi pentru asigurarea perimetrului”, au spus reprezentanții Jandarmeriei Române.

De asemenea, potrivit informațiilor, la ora 17:30, persoana era deja scoasă de sub copacul căzut, fiind transportată de urgență la spital, de către un echipaj SMURD. Ulterior, a fost îndepărtat și copacul de pe carosabil, în așa fel încât traficul a fost reluat în jurul orei 18:50.

Un copac a căzut peste un bărbat în Capitală / foto: Jandarmeria Română
Un copac a căzut peste un bărbat în Capitală / foto: Jandarmeria Română

În ce stare este victima

Conform Antena 3, pacientul se află în stare stabilă, este conștient și cooperant. În urma incidentului s-a ales cu un traumatism vertebro-medular (coloana vertebrală) și se află în curs de investigații amănunțite. Va fi suspus unui CT (Computer Tomograf) pentru ca medicii să poată decide dacă va fi nevoie de operație.

– Știre în curs de actualizare –

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...