Accident teribil în Teleorman! Două persoane au murit, iar alte 6 sunt rănite. Autoritățile au activat planul roșu

Ioana Bucur 04.08.2021, 22:36

Un accident grav a avut loc, mercuri seară, pe DN 65A, în județul Teleorman. Un autoturism a acroșat două căruțe la ieșirea din localitatea Putineiu. Din primele informații, două persoane și-au pierdut viața, iar alte șase au fost rănite – un adult și cinci copii.

Accident teribil în Teleorman

Planul roșu de intervenție a fost activat, miercuri seara, în urma unui accident produs pe DN 65A, în județul Teleorman. Două căruțe au fost acroșate de un autoturism.

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de raspuns la nivelul judeţului a fost activat Planul Rosu de Intervenţie. Din informaţiile primite pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, în urma accidentului sunt rezultate opt victime, dintre care două inconştiente”, a transmis IGSU, la scurt timp după producerea accidentului.

Din primele informații, două persoane și-au pierdut viața, iar alte șase au fost rănite: un adult și cinci copii.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 65A Piteşti-Turnu Măgurele, la ieşire din localitatea Putineiu, judeţul Teleorman, un autoturism a acroşat două atelaje hipo.

Potrivit primelor informaţii, două persoane au decedat, iar alte 6 persoane (1 adult şi 5 copii) au suferit leziuni, sunt conştiente şi primesc îngrijiri medicale la faţa locului”, a transmis Centrul Infotrafic.

Accident teribil în Teleorman

Traficul în zonă a fost oprit, pe ambele sensuri, pentru a permite intervenția echipajelor specializate. La fata locului s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 6 ambulanțe SMURD și 8 ambulanțe SAJ.

Doi tineri, de 18 și 21 și-au pierdut viața

Potrivit Antena 3, în momentul în care echipele de intervenție au ajuns a fața locului, una dintre cele două victime, în vârstă de 21 de ani, prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar cealaltă, în vârstă de 18 ani se afla în stop cardiorespirator. Din nefericire, în ciuda eforturilor salvatorilor, aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, declarându-se decesul. Potrivit sursei, cele două persoane erau rude.

Din cauza întunericului, șoferul autoturismului nu ar fi văzut la timp căruțele trase de cai în care erau mai mulți oameni. Nefiind asigurate, victimele accidentului au fost împrăștiate pe șosea și pe câmp. Ceilalți șase oameni implicați sunt conștienți și cooperanți.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...