Accident teribil în Cluj între un microbuz și un tren. Cum intervin salvatorii pentru a ajuta victimele Video

Stan Filon 16.08.2021, 14:56
Accident teribil în Cluj între un microbuz și un tren. Cum intervin salvatorii pentru a ajuta victimele Video

Accident devastator în Cluj-Napoca, în urmă cu câteva zeci de minute! Un microbuz de pasageri a fost spulberat de un tren, iar salavatorii au ajuns acum la fața locului pentru a acorda prim ajutor persoanelor rănite. A fost activat planul roșu de intervenție!

Microbuz spulberat de un tren în Cluj-Napoca

Update: Se pare că șoferul microbuzului a ignorat semnalele luminoase la trecerea cu calea ferată, iar trenul a acroșat mașina respectivă. Accidentul a avut loc pe raza localității Urișor.

Update: Din primele informații, 8 persoane au fost rănite în urma accidentului rutier. Două dintre acestea se află în stare gravă.

8 persoane rănite

Salvatorii intervin cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de transport personal și victime multiple, 2 ambulante SMURD și 4 ambulante ale Serviciului Judetean de Ambulanta.

In sprijin, la locul intervenției a fost trimis și un elicopter SMURD. Misiunea este în plină desfășurare, după cum au anunțat autoritățile. Încă nu sunt informații legate de victimele care au rezultat din accident.

Știre în curs de actualizare!

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...