Accident teribil în Capitală. Biciclist lovit de mașina de poliție. Medicii au făcut tot posibilul ca să-l salveze

Cătălina Burghelea 03.11.2021, 08:56
Accident teribil în Capitală. Biciclist lovit de mașina de poliție. Medicii au făcut tot posibilul ca să-l salveze

Un accident teribil a avut loc în Capitală. Un biciclist a fost lovit în plin de maşina Poliţiei. În urma impactului, autospeciala cu sistemele acustice și luminoase în funcțiune a ricoşat într-un alt autoturism.

Accident în sectorul 4 al Capitalei

Accident grav în București. Un biciclist, în vârstă de 65 de ani, a fost lovit de o mașină de poliție. Autospeciala a ricoşat apoi într-un alt autoturism care circula regulamentar.

Biciclist lovit de mașina Poliției

Accidentul s-a produs marţi după-amiază (n.r. – 2 noiembrie), pe Calea Văcăreşti din Capitală. Şoferul autospecialei de poliţie se deplasa cu sistemele acustice și luminoase în funcțiune pe calea de rulare a tramvaiului dispre Piața Sudului către Splaiul Unirii. În momentul în care a ajuns în zona Sun Plaza, maşina de Poliţie a lovit un biciclist de 65 de ani,  care se deplasa în aceeași direcție. Bătrânul ar fi efectuat virajul la stânga fără să se asigure.

Impactul a aruncat autospeciala pe sensul opus

În urma impactului, autospeciala de poliție a ricoșat în gardul de protecție care separa linia de tramvai de partea carosabilă și apoi a lovit un alt autovehicul, condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani, care se deplasa pe sensul opus de circulație, anunță România TV.

Medicii au făcut tot posibilul ca să-l salveze pe bărbatul rănit

Biciclistul rănit a fost transportat de urgenţă la Spitalul Bagdasar-Arseni. Conducătorii autovehiculelor implicate în accident au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0.

Accident rutier grav pe DN 19. Un autobuz s-a rasturnat

Coliziunea a avut loc în zona Sun Plaza

Din cauza accidentului produs în zona Sun Plaza, din sectorul 4 al Capitalei, circulaţia tramvaiului a fost restricţionată. Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.

Mașina de poliție avea în funcțiune sistemele acustice și luminoase

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, conducătorul unei autospeciale de poliție care se deplasa pe linia de tramvai, pe Calea Văcărești, către Splaiul Unirii, având în funcțiune sistemele acustice și luminoase, a intrat în coliziune cu o bicicletă, când a ajuns în zona Sun Plaza (mall). Biciclistul era un bărbat de 65 de ani, care se deplasa în aceeași direcție și ar fi efectuat virajul la stânga.

Circulația tramvaielor a fost blocată în zonă

Mașina de poliție a lovit biciclistul pe un bulevard aglomerat din București, după ce bărbatul a vrut să vireze la stânga, dar a ignorat autospeciala care venea cu viteză. Autovehiculul poliției a intrat în gardul care desparte linia de tramvai de benzile destinate mașinilor, apoi a ricoșat un autoturism care venea din sens opus. Circulația tramvaielor a fost blocată în zonă aproximativ o oră, provocând multe ambuteiaje.

Biciclistul de 65 de ani, lovit în urma impactului, a fost preluat de o ambulanță, conștient, și dus la spitalul Bagdasar Arseni. Oamenii legii au deschis un dosar penal după accident.

Impact devastator în județul Sălaj

Tot marți, un accident cumplit s-a petrecut pe DN 1H, în zona localităţii Mirşid, din judeţul Sălaj. În urma coliziunii dintre două mașini, două persoane au murit pe loc.

Un autoturism şi o autoutilitară s-au izbit pe DN1H. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj a precizat că, în urma accidentului, au rezultat patru victime, printre care şi un minor. Din păcate, două au decedat pe loc.

„Două persoane (pasageri) din autoturism au fost găsite decedate şi s-a acţionat pentru extragerea lor. O ambulanţă a transportat minorul la UPU Zalău”, au informat reprezentanţii ISU Sălaj.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...