Accident straniu în Ialomița, după ce un camion încărcat cu intestine de găină s-a răsturnat

Elena Avramescu, Mirabela Năstase 31.05.2021, 15:10
Accident straniu în Ialomița, după ce un camion încărcat cu intestine de găină s-a răsturnat

Un camion încărcat cu intestine de găină s-a răsturnat. Accident bizar astăzi pe DJ 203B, între comunele Manasia şi Gârbovi, când un camion încărcat cu intestine de găină s-a răsturnat, iar o parte din marfă s-a vărsat atât pe carosabil, cât şi în afara lui.

Un camion încărcat cu intestine de găină s-a răsturnat

Astăzi în jurul orei 11.05, salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs între comunele Manasia și Gârbovi, pe DJ 203 B, în care a fost implicat un camion care a părăsit partea carosabilă.

Din eveniment a rezultat o victimă, conștientă și neîncarcerată care a fost monitorizată de echipajul SMURD la locul intervenției. După monitorizare, șoferul camionului a refuzat transportul la spital. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului.

În urma acestui accidentul a rezultat o victimă, fiind vorba despre şoferul camionului, care a primit îngrijiri la faţa locului de la echipajul SMURD prezent la intervenţiei. În plus, pompierii au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului, precum şi curăţarea carosabilului.

Știre în curs de actualizare