Accident spectaculos în centrul Constanței, unde două mașini au ajuns într-o groapă săpată de angajații de la termoficare

Ioana Constantin 17.05.2021, 11:34
Accident spectaculos în centrul Constanței, unde două mașini au ajuns într-o groapă săpată de angajații de la termoficare

Accident spectaculos în centrul Constanței. Două mașini s-au ciocnit, iar în urma impactului ambele au aterizat într-o groaspă săpată de angajații de la termoficare. Cele două mașini s-au lovit în plină intersecție pentru că au forțat culoarea verde a semaforului, iar din cauza vitezei mari șoferii n-au mai avut timp de reacție ca să pună piciorul pe frână.

Accident spectaculos în centrul Constanței

Accidentul nefericit s-a produs în dimineaţa zilei de luni, 17 mai, într-o intersecţie din municipiul Constanţa. Impactul puternic a aruncat ambele mașini într-o groapă săpată de Regia de Distribuție a Energiei Termice care efectuează lucrari în zonă. Trecătorii au sunat la 112 și au anunțat echipele de urgențe. ISU Dobrogea a trimis o mașină de stingere a incendiilor, un echipaj de descarcerare, 5 ambulanțe și o motocicleta SMURD.

IPJ Constanţa a declarat că accidentul rutier s-a produs în jurul orei 8.30, la intersecţia bulevardului Tomis cu strada Soveja, din municipiul Constanţa.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de două femei, de 24, respectiv 32 de ani, cea de-a doua conducătoare auto fiind rănită uşor. În urma impactului, autoturismele au fost proiectate într-o groapă, fiind vorba despre o lucrare semnalizată. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, a declarat IPJ Constanța.

Accident spectaculos in centrul Constantei
Accident spectaculos in Constanta

Se pare că la faţa locului a fost nevoie de 18 pompieri cu o autospecială de stingere, una de descarcerare, două echipaje SMURD şi două echipaje de ambulanţă. Primele informații erau despre două victime incarcerate, așa se explică numărul mare de pompieri ajunși la fața locului. Din fericire, cei doi șoferi s-au ales doar cu răni ușoare.

Ulterior s-a aflat că lucrările efectuate în această zonă aparţin celor de la RADET Constanţa. Reprezentanţii Primăriei Constanţa au declarat că această groapă are adâncime de maximum 50 de cm şi urma să fie asfaltată. În plus, zona a fost semnalizată corespunzător, mai spun aceştia, iar maşinile au ajuns acolo în urma impactului.

Polițiștii de la serviciul rutier fac acum cercetări pentru a afla cum s-au petrecut lucrurile și pentru a trage la răspundere șoferul vinovat. În acest fel, acesta se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI