Accident rutier pe DN1. Traficul este blocat pe ruta spre Brașov

Andra Daoud 05.08.2022, 17:11
Accident rutier pe DN1. Traficul este blocat pe ruta spre Brașov

Un accident rutier produs în zona localității Cornu, vineri după-amiază, a blocat traficul rutier pe DN1, pe sensul de mers către Brașov. Din primele informații, se pare că în accident au fost implicate două autoturisme, rezultând trei victime. Elicopterul SMURD a ajuns la fața locului pentru a prelua una dintre victime.

Accident pe DN1, în zona localității Cornu

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc la intersecția DN1 Ploiești-Brașov cu DJ 101R, care duce către comuna Cornu. Două autoturisme s-au ciocnit, iar trei persoane au fost rănite în coliziune.

Cei de la ISU Prahova au transmis că un tânăr de 20 de ani și o femeie de 36 au fost transportați la spital, în timp ce a treia victimă, un tânăr de 26 de ani, a fost preluat de către elicopterul SMURD. Poliția dirijează circulația la fața locului, traficul de pe sensul către Brașov fiind blocat și circulându-se alternativ.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN1 Ploiești – Brașov, la intersecția cu DJ 101R (către comuna Cornu), a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, soldat cu trei persoane rănite, investigate medical. Traficul pe sensul către Brașov este blocat, se circulă alternativ prin dirijare. Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute”, a anunțat Poliția Română, în urmă cu puțin timp.

Știre în curs de actualizare

Urmăriți Impact.ro și pe