Accident rutier pe DN1, în Otopeni. Traficul este blocat către București

Elena Avramescu 24.11.2022, 11:15
Accident rutier pe DN1, în Otopeni. Traficul este blocat către București

Un accident extrem de grav s-a produs în urmă cu scurt timp pe DN 1, în localitatea Otopeni, în care au fost implicate două autoturisme. Drept urmare, circulația rutieră este restricționată pe benzile 1 și 3 ale direcției Otopeni-București.

Accident grav în Otopeni

În urma accidentului rutier, s-a decis ca circulația să fie restricționată pe benzile 1 și 3 ale direcției Otopeni-București, astfel că se desfășoară doar pe cea de-a doua, așadar valorile de trafic sunt destul de ridicate pe ambele sensuri de mers.

Centrul Infotrafic estimează că reluarea normală a circulației se va face în aproximativ 45 de minute.

Accident în lanț pe Autostrada Transilvania

În urmă cu câteva zile, un accident rutier grav s-a produs pe autostrada A3 Turda-Borş, la kilometrul 15, în care au fost implicate mai multe autovehicule, dintre care patru autoturisme, două autotrenuri şi o autocamionetă. Tragedia s-a produs în zona localităţii Turda din judeţul Cluj, după cum a notat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

„La ora 7.30 ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs pe A3, în sensul de mers Turda – Gilău. Intervine Detașamentul Turda cu o autospecială de decarcerare și cu un echipaj de prim-ajutor plus un echipaj de intervenție. Informațiile preliminare erau într-adevăr 11 mijloace de transport implicate, dintre care 8 autoturisme, două autotrenuri și o autocamionetă și 6 persoane prezentau excoriații și contuzii.

Nu s-a anunțat nicio persoană încarcerată. La locul evenimentului, colegii au constatat că două persoane necesită a fi transportate la spital, în stare de conștiență și aceste persoane erau cooperante”, a declarat Ciprian Cornea, purtător de cuvânt ISU Cluj.

După producerea accidentului au fost identificate 6 victime, rănite uşor. Circulaţia rutieră a fost blocată pentru câteva ore pe sensul de mers Turda – Borş, iar în zonă s-a circulat în condiţii de ceaţă, care a redus vizibilitatea sub 200 metri și izolat sub 50 de metri.

Știre în curs de actualizare

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...